Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
honziss
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od honziss »

Pavelpu27 píše:Bože, tady se to sešlo! Takže podle vás je správně, když dojedu vláček v levým pruhu, zařadit se na konec a čekat, co se stane? A podle toho se teda pozná vyježděnej řidič. Hmmmmmmm, asi se nad sebou budu muset zamyslet @-) . Jezdím poměrně dost a ani jedno z mých aut bych neoznačil za slabé, nebo pomalé. A přesto se velmi svědomitě zařazuju a víte co? Vetšinou moje zařazení doprava přiměje i další z toho vláčku se zařadit. A pak se velmi často vláček roztrhá, rychlejší předjedou a vláček zmizí. Jenže to vám super pilotům nikdy nedojde, protože kdo by při vašem expertním řízení přemotorovaných bestií =)) stihl přemýšlet o souvislostech, že?
Bud konkretni, kolik kilometru rocne najedes a kolik % je z toho po dalnici?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Dyť je to stejně jedno...klávesnice snese všechno ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Takže když jedu 150, dojedu vláček co jede 130, tak se mám narvat mezi kamiony, co jedou 80. Aha. =)) =))
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Optimální je se zařadit vpravo a počkat, až se někdo uráčí mě pustit, protože zezadu dojíždějí stále další auta.
Pavelpu kde na ty moudra chodíš?
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

sice tym nikomu nepomozes, ale za to aspon pojdes pomalsie! a to sa oplati
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

...a rychlost přece zabíjí! ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Pavelpu27
Řidič začátečník

Příspěvek od Pavelpu27 »

To nemá cenu. Nikde jsem nepsal, že máš jet pomaleji. Nikde jsem nepsal nic o tom, že se máš narvat mezi kamiony. Prostě, když máš vedle sebe vpravo místo, máš jet vpravo. Tečka. Žádné další výmluvy a omlouvání autama před vámi nejsou potřeba. Kdyby se takhle chovali všichni, tak žádnej vláček nevznikne. A jestli najedete tolik kilometrů, kolika se tady "chlubíte" po dálnici tím stylem, který popisujete, tak se nedivte, že to u nás vypadá, jak to vypadá.

P.S. Najedu ročně kolem 40 tisíc a z toho min. polovinu na dálnici. a tuhle porci +/- provozuju už 28 let. Stačí?
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Neberte si to pokud možno osobně, ale pokud se zuby nehty držíte toho, že nikde neuvádíte, ať řidič jede pomaleji, a zároveň v další větě téhož příspěvku neústupně tvrdíte, že se má zařadit do pravého pruhu obsahujícího mj. nemalý počet kamionů, které opravdu rychlostí 130 km/h necestují, pak jste možná zvládl zásady řízení v provozu, nicméně na vaší schopnosti komunikace byste klidně mohl ještě zapracovat.
Naposledy upravil(a) Lachende Bestien dne stř 07 bře 22:27, celkem upraveno 1 x.
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

upřímně tyhle vláčky potkávám dost často na D5.
Vždy je vepředu nějakej dodržovač co jede preventivně 90 a to je ten problém. Ne to jestli nějaký Bob jede vlevo

Jinak jezdívám často do Langnau im Emmental a nebo do Rorschachu a celkem pohoda.
V Langnau je to ale samej čech nebo slovák ;)
Citroen C4 GP
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Ty vole, Pavle, fakt si to nakresli.

Jedu 150, pravej pruh řekněme 110, ať tě nerozptylujou ty kamiony, vláček v levym 130. Dojedu vláček a narvu se vpravo a najednou jedu taky 110. Mezitim dojíždí zezadu další auta, která jedou víc než 130. Ty mě v tom pruhu úspěšně zavřou.

V čem přesně jsem pomohl tomu, že na začátku toho vláčku někdo špuntuje 130 a všichni za ním čekají až uhne? :-s
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Odpovědět