Jde mně o to, jestli to mají posichrované tak, že pokud jim neuhnu (nevidím majáček na střeše), tak páchám hrůzný zločin.řidičBOB píše:Ani jedno.
Ta je na novou zástavbu àla Octavie3. Hradní Superby jsou první Superby, co jí také používají. A nové přírůstky z posledního tendru na měřící speciály je budou mít také.
Btw: a není to výjimka - homologace říká, že tohle odpovídá ustanovení: na pokud možno nejvyšším bodě karoserie, atd.
Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Ano - páchal bys. Tahle auta mají právo přednosti v jízdě, protože jejich ta blikátka uvnitř, jsou homologovaná jako zvláštní výstražná světla.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
S 0:38 nemám problém..viděl, nic nejelo, nikoho neohrozil ani neomezil..mimochodem za tou křižovatkou je strašně zbytečně dlouhá plná čára, na kterou osobně taky seru
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já s tím problém mám...co kdybych se choval stejně, jenom místo nerespektování vodorovného značení, já pro změnu nedal blinkr a jal se odbočovat vlevo?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
A nemal by si v tom pripade povinost dat predost v jazde autu(teda jemj) iducom vo vedlajsiom(odbocovaciom) pruhu?
No, pak by samozřejmě nesl následky, ale s tím musí počítat, když se rozhodne takovou věc udělat, ne?
- Lachende Bestien
- Letec
Když už tak nutně potřeboval předjíždět, měl úkon až zahájit za křižovatkou (na plnou čáru sere bílý tesák, mám-li jako relativně zkušený vodič dostatečný výhled). Ovšem pan nedočkavý akceleroval v části vozovky určené k zpomalování a odbočení, tedy zachoval se velmi nepředvídatelně. Rozhodne-li se podobně nepředvídatelně např. lokality neznalý/nesoustředěný řidič jedoucí pomaleji v pravém pruhu náhle odbočit doleva a brzdit před odbočením, rozdíly v rychlosti při případném střetu už můžou být dost nebezpečné.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud je to na mne, tak se přiznám, že nerozumím otázce...a nebude to jazykovou bariérou, bo slovensky mluvím dost dobřeabgx1 píše:A nemal by si v tom pripade povinost dat predost v jazde autu(teda jemj) iducom vo vedlajsiom(odbocovaciom) pruhu?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Netrap ho a nahrej mu trochu
To už tu na videu bylo, jak předjížděný sestřelil (Octavií myslím) předjíždějícího odbočováním bez signalizace včas před započetím úkonu akorát nevím, jak to tenkrát vyhodnotili, protože tam šlo o nesprávné předjíždění a nesprávné odbočování stejně jako tady
To už tu na videu bylo, jak předjížděný sestřelil (Octavií myslím) předjíždějícího odbočováním bez signalizace včas před započetím úkonu akorát nevím, jak to tenkrát vyhodnotili, protože tam šlo o nesprávné předjíždění a nesprávné odbočování stejně jako tady
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)