Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
driver: o čem vypovídá postnutá fotografie přehistorického offroadu? Odpovím rovnou za tebe: vůbec o ničem.
Na pravidlech nelpím. Ale nemám rád, když si někdo, kdo je porušuje, toto porušování vynucuje - ať již troubením nebo rovnou omezováním/ohrožováním. Míra mé tolerance je, u řidičů kamionů, na bodě mrazu.
Jestli se ti zdá manévr, doplněný troubením, který je vidět na videu normální, tak asi o tom nemá cenu dál diskutovat. Podle mne je přednost v jízdě elementární pravidlo a na jeho dodržování fakt trvám.
Na pravidlech nelpím. Ale nemám rád, když si někdo, kdo je porušuje, toto porušování vynucuje - ať již troubením nebo rovnou omezováním/ohrožováním. Míra mé tolerance je, u řidičů kamionů, na bodě mrazu.
Jestli se ti zdá manévr, doplněný troubením, který je vidět na videu normální, tak asi o tom nemá cenu dál diskutovat. Podle mne je přednost v jízdě elementární pravidlo a na jeho dodržování fakt trvám.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Srdcař školitel, si na nějakou tu lekcičku, čas vždycky najdeoxik píše:Já asi nikdy nepochopím, že když tolik spěchají, že mají čas na vybrzdovani.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Od té doby co mám kameru bych to asi neubrzdil ne, že bych blokoval levej nebo mě někdo nějak často potřeboval předějt
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nLCnLMKegRw
[/youtube]
povedzte mi co stale vedie ludi k tomu, aby zastavili uprostred cesty(a dalsich 10aut za nimi) kvoli tomu aby pustili auta z bocnej cesty?
[/youtube]
povedzte mi co stale vedie ludi k tomu, aby zastavili uprostred cesty(a dalsich 10aut za nimi) kvoli tomu aby pustili auta z bocnej cesty?
- GeneHawkins
- Letec
Já si ale myslím, že přednost v jízdě se nedá aplikovat dalších deset kilometrů.řidičBOB píše:driver: o čem vypovídá postnutá fotografie přehistorického offroadu? Odpovím rovnou za tebe: vůbec o ničem.
Pominu li, že je tam podle mě ona přednost nesmyslně, platí v místě křižovatky, případně tam, kde končí mezi těmi pruhy ta plná.
Takže podle mě v místě, kde ty ses zařazoval, byl ten trojúhelník už irelevantní.
Takže bych to zas tak jednoznačně neviděl...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
K čemu by tam pak ta značka byla? Plná čára se nesmí přejíždět, takže podle tvého výkladu, by pak byla značka zcela zbytečná....resp. platila by pár desítek cm:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Nevím, k čemu by tam byla. Respektive - vždyť jsem psal, že k hovnu. Z čeho jsi vlastně usoudil, že platí jen pro něj, a neplatí pro tebe?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pro mne by palatial, kdyby byla umístěná v mém jízdním pruhu a z mého směru jízdy.
Z čeho naopak ty usuzuješ, že ta značka pro toho Poláka neplatí, resp. že tam je k hovnu?
Z čeho naopak ty usuzuješ, že ta značka pro toho Poláka neplatí, resp. že tam je k hovnu?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time