Onboard videa
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Onboard videa
Mám-li dostatečný přehled o situaci a jsem-li schopen na základě dlouholetých řidičských zkušeností (a dobrého zraku) vyřešit dopravní situaci tak, abych nikoho neomezil či neohrozil, neexistuje racionální důvod, proč zastavovat na stopce a snižovat tak plynulost provozu.
Velmi podobná situace jako v případech jízdy rychlostí vyšší než "nejvyšší povolenou rychlostí pro plebs".
Velmi podobná situace jako v případech jízdy rychlostí vyšší než "nejvyšší povolenou rychlostí pro plebs".
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Třeba proto, aby si to člověk neosvojil. Častější jsou totiž případy, kdy řidiči STOPku ignorují, byť svůj význam má. Zrovna včera mi u baráku vyjel pán (1+1 a dvě děti) na STOPce, kde viděl do strany úplné hovno a ani nepřibrzdil. Málem naboural dvě auta na hlavní a ještě držkoval. Štěstí, že měl v autě děti...před nimi jsem ho nechtěl bít.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Lachende Bestien
- Letec
Věřím, že v tomto máte pravdu. Rozhodně nikomu nedoporučuju tuto značku ignorovat; jako ostatně žádné smysluplně umístěné dopravní znamení. Fakt, že mnohé omezující značky mají "řešit" nepromyšleně realizované dopravní komunikace a jejich okolí, je věc jiná.řidičBOB píše:Třeba proto, aby si to člověk neosvojil. Častější jsou totiž případy, kdy řidiči STOPku ignorují, byť svůj význam má.
Nabízí se otázka, zda pár facek a pohlavků právě před vlastními dětmi by pánovi neprospělo nejvíce, aby se mu poněkud rozjasnilo v dubové palici. Ovšem pro aktéra je tu riziko pak pohmožděných rukou, trestního stíhání kvůli zbabělcům, co ruční výměnu vyprovokují, a pak utíkají s brekem žalovat fízlocystům. Každý máme vlastních záležitostí k řešení víc než dost tak proč zbytečně riskovat další starosti kvůli nevědomým jedincům, schopným hazardovat se zdravím a životem svým a svých dětí, o ostatních řidičích nemluvě. I dostatečně razantní verbální projev dokáže donutit k zamyšlení.řidičBOB píše:...Zrovna včera mi u baráku vyjel pán (1+1 a dvě děti) na STOPce, kde viděl do strany úplné hovno a ani nepřibrzdil. Málem naboural dvě auta na hlavní a ještě držkoval. Štěstí, že měl v autě děti...před nimi jsem ho nechtěl bít.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
Stepan se posledních několik dnů věnoval pilotování kanoe. A i přes hrozbu pokuty až do výše 100 000 Kč byl celou dobu nametenej jak zákon káže. Naštěstí se neutopil a boural jenom do ostatních plavidel. Takže parádaLachende Bestien píše: Edit. Kampak se poděl ex-řidič dodávky Stepan? Stále trvá na své racionalizaci, nebo bude schopen přiznat chybu a přehodnotit svůj názor na jízdu dodávkou ve zúžení v levém pruhu? Vše se dozvíte už zítra v 18:00 v pořadu Rychlý Pachy!
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
To každopádně...Lachende Bestien píše:Rozhodně nikomu nedoporučuju tuto značku ignorovat; jako ostatně žádné smysluplně umístěné dopravní znamení.
Rychlost zabíjí!
Otazka zni, muze ridic cisterny dostat flastr za to ze lhal pri podani vysvetleni spravnimu uradu? A jak je to s videem z onboard kamery, kdyz me nekdo natoci, tak to muze jentak bez meho souhlasu predat mediim?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pokud ten záznam poskytl médiím ten hasič, tak se dopustil nedovoleného nakládaní s biometrickými údaji a měl by po něm vystartovat ÚOOÚ.
Já si ale myslím, že jim to dali policajti. Dělají to velmi často, že ze šetřeného případu vytáhnou záznam a poskytnou jej médiím - a to dokonce i v případě, že k tomu nemají svolení autora. OVK jim to při případné stížnosti přikryje.
U správního lhát můžeš. Když se to ale prokáže, tak tvá výpověď by automaticky měla být nedůvěryhodná i v dalších bodech a nelze pak na ní stavět.
Já si ale myslím, že jim to dali policajti. Dělají to velmi často, že ze šetřeného případu vytáhnou záznam a poskytnou jej médiím - a to dokonce i v případě, že k tomu nemají svolení autora. OVK jim to při případné stížnosti přikryje.
U správního lhát můžeš. Když se to ale prokáže, tak tvá výpověď by automaticky měla být nedůvěryhodná i v dalších bodech a nelze pak na ní stavět.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Geniální myšlenka, přesně tohle je ukázkový případ, proč vznikla pravidla.Lachende Bestien píše:Mám-li dostatečný přehled o situaci a jsem-li schopen na základě dlouholetých řidičských zkušeností (a dobrého zraku) vyřešit dopravní situaci tak, abych nikoho neomezil či neohrozil, neexistuje racionální důvod, proč zastavovat na stopce a snižovat tak plynulost provozu.
Protože provoz nelze řídit myšlením jedinců!
Motorkář poletí vesnicí po hlavní 150, protože nikde nikdo, a z vedlejší mu zavře silnici rozvoz pizzy, protože zjevně- ta stopka tam byla zbytečná, sto metrů nikde nikdo, spěcháme...
...prááásk....
Oba byli mistři světa... Volej havrany, 155 je zbytečné...
Příště budeme chytřejší drahoušku!
Zákon č.361 o silničním provozu, § 11: Na pozemní komunikaci se jezdí vpravo, PŘI PRAVÉM OKRAJI vozovky. (!)