Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
ctrl_j
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od ctrl_j »

Bond007 píše: vzhledem k tomu ze jsem z oboru, jaky zdroje vody byly prodany do zahranicnich rukou?
Prazske vodovody a kanalizace -> 100 % stat -> 100 % Veolia -> jednani o nakupu zpet
Severoceske vodovody a kanalizace -> 100 % stat -> 50 % Veolia, 49 % obce -> jednani o nakupu zpet
Vodarna Plzen -> 98% Veolia -> jednani o nakupu zpet -> 100 % mesto Plzen (2016)

To jsou jen ty na co si vzpomenu, bude toho mozna vic.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
maxie
Autoškolák

Příspěvek od maxie »

Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

ctrl_j píše:
Bond007 píše: vzhledem k tomu ze jsem z oboru, jaky zdroje vody byly prodany do zahranicnich rukou?
Prazske vodovody a kanalizace -> 100 % stat -> 100 % Veolia -> jednani o nakupu zpet
Severoceske vodovody a kanalizace -> 100 % stat -> 50 % Veolia, 49 % obce -> jednani o nakupu zpet
Vodarna Plzen -> 98% Veolia -> jednani o nakupu zpet -> 100 % mesto Plzen (2016)

To jsou jen ty na co si vzpomenu, bude toho mozna vic.
To neni odpoved na otazku ktere zdroje byly prodany do zahranicnich rukou...Veolia nevlastni zadne zdroje vody, provozuje za nemale najemne vodarenskou distribucni sit..ale nevlastni zadne zdroje vody ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
ctrl_j
Letec

Příspěvek od ctrl_j »

Jestli chces slovickarit, tak ne, pramen Vltavy, Berounky a Ohre opravdu nevlastni, nicmene zdrojem PITNE vody jsou upravny vody, ktere se samozrejme v hierarchii Veolie nachazi.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Bond007 píše: http://vyhlasto.cz/h/1h9
vzhledem k tomu ze jsem z oboru, jaky zdroje vody byly prodany do zahranicnich rukou?
Přirození si omývám vodou studenou, každopádně díky za radu, zkusím, zda se za použití vody vlažné nezmění situace k lepšímu.

Je možné, že jsem se vyjádřil nesprávně, a vy jako člověk z oboru máte zájem toto nesprávné tvrzení uvést na pravou míru.
Možná na to nemáte chuť, opravím se tedy sám.
Politici umožnili veřejnou obchodovatelnost vodáren a velké množství obcí prodalo většinu akcií zahraničním společnostem.
Jste nyní spokojen?

https://pravdaovode.cz/srovnani-cen-v-s/
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Bond007 píše: Ja volim vzdy cest nejmensiho odporu, soucasne ale nedelam jinym to, co nechci aby delali mne :)
To si rozumíme - vidím to a dělám to naprosto stejně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

ctrl_j píše:Jestli chces slovickarit, tak ne, pramen Vltavy, Berounky a Ohre opravdu nevlastni, nicmene zdrojem PITNE vody jsou upravny vody, ktere se samozrejme v hierarchii Veolie nachazi.
Popravdě - když jsem četl ten post LB, tak jsem se také zarazil nad slovem "zdroje" a říkal si, že ty žádné nikomu prodány nebyly... Úpravna vody a distribuční síť - to si fakt pod pojmem "zdroj" nepředstavím.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
aikoN
Letec

Příspěvek od aikoN »

Bond007 píše: zpet k automobilismu:
Je spousta krizovatek, prevazne na mensich mestech jako je brno atd, kde blikne zelena, prvni v rade zacne lovit nesynchronizovanou jednicku, par sekund mu to trva, potom ten za nim, pak ten dalsi a zelena, ktera trva 5 vterin je v haji, projedou dve tri auta a ostatni cekaji....pokud nemam cas se kochat lokalnim koloritem, resim to tim ze kolonu objizdim a v pravou chvili se zaradim tam, kde je misto..nikoho neohrozuju, neomezuju a soucasne jsem maximalne efektivni, kde je problem?
V takovém případě problém není a to myšlení dokážu pochopit, nicméně tenhle nic takového nedělal - jednak zde způsobil omezení řidiče v odbočovacím pruhu doprava a jednak zdržel i řidiče ve vedlejším pruhu, u kterých si navíc vytvoření prostoru vynutil, nevzniknul by přirozeně neschopností ostatních.

To už musí být člověk extrémní narcis, aby mu toto nepřišlo blbé.
Rychlost zabíjí!
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Lachende Bestien píše:
Bond007 píše: http://vyhlasto.cz/h/1h9
vzhledem k tomu ze jsem z oboru, jaky zdroje vody byly prodany do zahranicnich rukou?
Přirození si omývám vodou studenou, každopádně díky za radu, zkusím, zda se za použití vody vlažné nezmění situace k lepšímu.

Je možné, že jsem se vyjádřil nesprávně, a vy jako člověk z oboru máte zájem toto nesprávné tvrzení uvést na pravou míru.
Možná na to nemáte chuť, opravím se tedy sám.
Politici umožnili veřejnou obchodovatelnost vodáren a velké množství obcí prodalo většinu akcií zahraničním společnostem.
Jste nyní spokojen?

https://pravdaovode.cz/srovnani-cen-v-s/
To je totálně dezinformační web ;) nejsem žádny příznivce veolie, stála mě dost peněz, ale zase nemám rád hon na čarodějnice postavený na polopravdách a omylech. Třeba Praha - pokud mám dobré informace, a věřím, že mám, tak veolie odvádí ročně někol mld městu Praha za pronájem vodovodní sítě. 1/3 těchto peněz Praha prošustruje někde jinde a zbytek opravdu použije na opravu vodárenské sítě. Veolie platí opravu veškerých havárií, provoz atd... není to tak černobílé jak se to podává. Samozřejmě veolie generuje zisk, ale to je snad logický. A ať si každej nadává jak chce, zahraniční společnosti zásadně zefektivnili chod vodárenských společností. Není nad to, když nějaká malá obec má vodný/stočný 2,50,- a po 10 letech provozu zjistí, že je síť v havarijním stavu a nemá na opravy a potřebuje dotace od kraje/státu ;)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Stepan píše: Tyhle coby kdyby argumentace nemá nikdo rád.
Jj - to vysvětluj těm lidem v koloně.
Válelo se tam zrcátko od toho MV + ještě nějaké další plasty a sklo. Také se asi mezi 99 kamionů vlezl :ympray: Ale dobře mu tak - být tam hned za nima, tak ještě mu dojdu dát tečku než dojede policie, kokotovi!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět