Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
aikoN
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od aikoN »

Fakt by mě zajímal ten myšlenkový pochod, kterým si dotyčný své chování vnitřně zdůvodňuje, že konkrétně on si tu frontu vystát nemusí.
Rychlost zabíjí!
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Všichni jedou jak s hnojem, spěchas ... toho je spousta
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

Nedávno jsem někde četl velmi výstižný termín "mazaný hlupák". Mj. je jím možno označit naše loutkové politiky, kteří umožnili prodej půdy a vodních zdrojů do zahraničních rukou, zadlužení čr, zalití jedné z nejúrodnějších zemědělských oblastí v okolí Nošovic betonem pro Hnůjdaj, atp.
Svým jednáním sice získávají nemalé výhody pro sebe, své rodiny a známé s firmami navázanými na vybrané daně, na druhé straně však dávají skoro ten nejhorší možný příklad chování všem ostatním a velmi negativně ovlivňují nejen budoucnost dalších generací.

Jde o získání nejčastěji materiálních výhod na úkor mnoha ostatních lidí - jednání vnitřně vycházející hrubé nevědomosti - silného egoismu, pýchy, chamtivosti a omezené schopnosti empatie (obecně prožívat pozitivní emoce); lze takto jednat i pod vnějším tlakem nadřízeného, zaměstnavatele atp. tedy z pozice závislosti na někom, kdo nad námi má moc. Většinou půjde o kombinaci obého, což bych vztáhl i na tento konkrétní příklad.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Lachende Bestien
Letec

Příspěvek od Lachende Bestien »

"VEŠKERÉ KVALTOVÁNÍ TOLIKO PRO HOVADO DOBRÉ JEST."
Jan Amos Komenský
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

Lachende Bestien píše:Nedávno jsem někde četl velmi výstižný termín "mazaný hlupák". Mj. je jím možno označit naše loutkové politiky, kteří umožnili prodej půdy a vodních zdrojů do zahraničních rukou, zadlužení čr, zalití jedné z nejúrodnějších zemědělských oblastí v okolí Nošovic betonem pro Hnůjdaj, atp.
Svým jednáním sice získávají nemalé výhody pro sebe, své rodiny a známé s firmami navázanými na vybrané daně, na druhé straně však dávají skoro ten nejhorší možný příklad chování všem ostatním a velmi negativně ovlivňují nejen budoucnost dalších generací.

Jde o získání nejčastěji materiálních výhod na úkor mnoha ostatních lidí - jednání vnitřně vycházející hrubé nevědomosti - silného egoismu, pýchy, chamtivosti a omezené schopnosti empatie (obecně prožívat pozitivní emoce); lze takto jednat i pod vnějším tlakem nadřízeného, zaměstnavatele atp. tedy z pozice závislosti na někom, kdo nad námi má moc. Většinou půjde o kombinaci obého, což bych vztáhl i na tento konkrétní příklad.
http://vyhlasto.cz/h/1h9
vzhledem k tomu ze jsem z oboru, jaky zdroje vody byly prodany do zahranicnich rukou?

zpet k automobilismu:
Je spousta krizovatek, prevazne na mensich mestech jako je brno atd, kde blikne zelena, prvni v rade zacne lovit nesynchronizovanou jednicku, par sekund mu to trva, potom ten za nim, pak ten dalsi a zelena, ktera trva 5 vterin je v haji, projedou dve tri auta a ostatni cekaji....pokud nemam cas se kochat lokalnim koloritem, resim to tim ze kolonu objizdim a v pravou chvili se zaradim tam, kde je misto..nikoho neohrozuju, neomezuju a soucasne jsem maximalne efektivni, kde je problem?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
vonkreuz
Letec

Příspěvek od vonkreuz »

Lachende Bestien píše:"VEŠKERÉ KVALTOVÁNÍ TOLIKO PRO HOVADO DOBRÉ JEST."
Jan Amos Komenský
Zbytečně moralizující příspěvek. Jezdím pravidelně jednu trasu 315km, poměr dálnice/silnice 75/25. Podle navigace je to v současnosti kvuli omezením 4:15, jezdím to za 3:00 až 3:10. Mně ten spěch za to stojí. Hodina k dobru, když chci být s rodinou a přáteli. :ymparty: A spotřeba? Dostačující. :D
Naposledy upravil(a) vonkreuz dne úte 08 srp 15:43, celkem upraveno 1 x.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Bond007 píše:Všichni jedou jak s hnojem, spěchas ... toho je spousta
Na křižovatce, kde je červená, se kilodvacet docela blbě :-(
No pain, no gain.
Vespa time \m/
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Bond007 píše:..nikoho neohrozuju, neomezuju a soucasne jsem maximalne efektivni, kde je problem?
To evidentně tento případ nebyl a proto jsem jej publikoval.
Kdyby každej kokot neměl dneska v autě kameru tak vylezu a trochu si s ním popovídám.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Bond007
Economy Run Master

Příspěvek od Bond007 »

řidičBOB píše:
Bond007 píše:..nikoho neohrozuju, neomezuju a soucasne jsem maximalne efektivni, kde je problem?
To evidentně tento případ nebyl a proto jsem jej publikoval.
Kdyby každej kokot neměl dneska v autě kameru tak vylezu a trochu si s ním popovídám.
:) jo vsak v pohode, ja jen chapu frustraci lidi, kteri kdyz vidi jak jsou ostatni neefektivni, zacne delat kraviny.... kdyz tim ale zablokuje jiny, dostava se na stejnou uroven tech prvne zminenych. Ja volim vzdy cest nejmensiho odporu, soucasne ale nedelam jinym to, co nechci aby delali mne :)
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
mattonecz
Letec

Příspěvek od mattonecz »

Hlavne ja stat v ty fronte vlevo tak to do nej s klidem poslu kdyby se tam sral. Rano sem koukal na kulataku, ze se nekdo takhle sral jako vzdycky na sjezd smer blanka a radil se az vepredu, a nekoho to nebavilo tak to do nej proste poslal. Mne se to tam stalo uz nekolikrat, ale vymek sem. Vzhledem k tomu, ze mam odrenej levej predek tak priste uz toho rozhodne vyuziju at nemusim platit spoluucast.
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex :( 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Odpovědět