Onboard videa
Re: Onboard videa
se docela rozčiloval...přednost sic měl ale bylo jasně vidět že mu ji nedá takže...
Citroen C4 GP
musím říct že ty nové Peugeot 3008/5008 se mi docela líbí...zvlášť ta 5008 protože už budu potřebovat vzadu tři plnohodnotné sedačky...
ale teda ty směrovky jsou fakt pidi pidi pidi
ale teda ty směrovky jsou fakt pidi pidi pidi
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...a ještě víc nechápu ty řidiče, co sami čekají jako kokoti v koloně a pak tam pustí takovéhoto čuráka.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Víš, tohle je ten kámen úrazu. V provozu se běžně jezdí s rezervou a prostorem pro chybu - jak vlastní, tak cizí. Nikoliv nadoraz, po silnicích nejezdí jen samí mistři volantu a je potřeba se tomu přizpůsobit. Když v tom pruhu jedeš s autem širším, než je dovoleno, podstatně tím tomu druhému snižuješ už tak malý manévrovací prostor. Když navíc počítáš s něčím, co obecně neplatí, je nehoda jen otázkou času.Stepan píše:Já sice porušuji, ale počítám s tím, že pokud ostatní budou pokračovat ve svém chování a způsobu jízdy, nemůže se nic stát. Pokud na mě začnou najíždět, necítím vinu...
Je sice hezké, že pak necítíš vinu, nicméně tím se to čekání ostatních na odklizení následků nehody nezkrátí a ani to nic nezmění na faktu, že budeš mít taky rozbité auto a budeš muset řešit starosti s tím spojené - zajímalo by mě, jestli bys to tak dělal i kdybys tu dodávku měl koupenou za vlastní, případně na ní ještě navíc záviselo tvé podnikání.
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně nemůže být řeč o jakémkoliv najíždění ostatních - když je pruh široký 2,2 m, tak jej s dodávkou, která má 2,3něco metrů překračuje - tudíž vytlačuje on ostatní.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Vychcánek...řidičBOB píše:
...a ještě víc nechápu ty řidiče, co sami čekají jako kokoti v koloně a pak tam pustí takovéhoto čuráka.