Akcelerace - video blog
Re: Akcelerace - video blog
Tak to je parada. Uz sa tesim na video!! Vidiet, ze si davas zalezat a je to lepsie a lepsie
Moc děkuji, zatím další video...Jedi píše:Tak to je parada. Uz sa tesim na video!! Vidiet, ze si davas zalezat a je to lepsie a lepsie
Tak včera jsem se svezl v mem snu. Tentokrat (na rozdíl od R8) opravdu nedostupném.
Na sedadle spolujezdce v Audi Quattro S1. Video již brzy.
Na sedadle spolujezdce v Audi Quattro S1. Video již brzy.
Měl jsem možnost jezdit s Audi Sport Quattro S1. Je to zážitek na celý život. Přetížení je tak drastické, že cítíte, jak se vám vnitřnosti dostávají páteří ven z těla.
Mnoho lidí se panu Žáčkovi na sedadle spolujezdce pozvracelo. Já jsem to naštěstí ustál.
500 koní na 1178 kg hmotnosti.
Mnoho lidí se panu Žáčkovi na sedadle spolujezdce pozvracelo. Já jsem to naštěstí ustál.
500 koní na 1178 kg hmotnosti.
Tak to je brutální
Audi SQ7
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
To není autobus - cestující do sedmé řady opravdu nenastoupí
Ale jinak pěkný test!
Ale jinak pěkný test!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hm, auto pro duchodce a do toho podobne hightech uzivatelsky rozhrani, je to vubec dobre?
Mne se to treba libi, protoze me tyhle ficurky zajimaji, ale zase me jako mladocha nebere otekly SUV.
Mne se to treba libi, protoze me tyhle ficurky zajimaji, ale zase me jako mladocha nebere otekly SUV.
BMW i8
SEAT ATECA - včetně terénu, srovnání LED světel a kuriózního testu DSG převodovky...
Děkuji moc za zhlédnutí a komentáře...
Děkuji moc za zhlédnutí a komentáře...