Onboard videa
Re: Onboard videa
Psal jsem, že tahle "moderní" generace už asi vsugerativně žije v době autopilotů - jestli chce někdo hledat příčinu nehod, tak je to nevěnování se řízení víc než cokoli jinýho možná. Stejně by tam dřív nebo později byla nějaká pevná překážka, byť svodidla by to pojmuly líp. Prostě jízdě se musí věnovat maximální koncentrace, tim spíš v takovýhle rychlosti.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
Já si myslím, že normálně přesrala rychlost v zatáčce a vylítla po čumáku do bariéry. Prd najeto a velké seběvědomí= průser
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Hlavně to auto šlo z nějakých 150 na 0 během vteřiny. To jí klidně mohlo utrhat orgány.. auto nevypadá moc zničeně
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
Weeper: díky
Není čas, ztrácet čas
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Samá voda. Pokud správně vidim, tak dostala přetáčivej smyk, kterej se snažila korigovat a po druhý, možná třetí korekci už to bylo jasný. BOB psal, že chytla o střeďák kvůli mžikový nepozornosti a to jí rozhodilo, těžko říct.M.Z. píše:Já si myslím, že normálně přesrala rychlost v zatáčce a vylítla po čumáku do bariéry. Prd najeto a velké seběvědomí= průser
Smykem a obrubníkem mezi zastávkou a dvěma pruhy podle mě zbrzdilo slušně. Je to stejně jenom o štěstí, jasně, nenapálili to symetricky vzhledem k řidičce a spolujezdkyni, ale jak půl metru od sebe rozhodne o pár dnech v nemocnici nebo finishi. Přitom to nešlo na dveře, ale hlavně na levou zadní část.mattonecz píše:Hlavně to auto šlo z nějakých 150 na 0 během vteřiny. To jí klidně mohlo utrhat orgány.. auto nevypadá moc zničeně
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tam je jasné vnitřní zranění v podobě utržených orgánů... Na první pohled ani nemusela ta zranění být patrná...jako u Hlinky, který nejevil známky prakticky žádných zranění, kromě naraženého hrudníku a prakticky až do příjezdu do nemocnice v pohodě komunikoval a tam zkolaboval...nadobro
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
zabily ji trisky z ty debilni protihlukový bariéry
Zabila ju vlastná blbosť. Triesky za to nemôžu.