Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Shr3k
Mistr volantu

Re: Onboard videa

Příspěvek od Shr3k »

M.Z. píše:Mě teda takové blbosti nevytočí, vidím, že něco hledá, tak ho objedu a nepotřebuju to vytrubovat do světa...
+1 ... stejně jako sanita na kruháči, žádný stres vešli se tam oba a plynule. VWT6 by se v Anglii, Belgii nebo v Itálii asi zvencnul.
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

a pak že to bramboráci prasí :D

Citroen C4 GP
janjan
Mistr volantu

Příspěvek od janjan »

vždyť to přece nikdo netvrdí, že BMW něco prasí... Jde spíš o to, že majitel BMW je bohužel velmi často mindráček :)
rhinos
Mistr volantu

Příspěvek od rhinos »

no nevim...ja kdyz jezdim tak nejvic mindracku maji octavisti a hlavne fabiisti v 1.2HTP ;) Popravde octavistum s kridlem na zadku uhybam az do pangejtu :D
Citroen C4 GP
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

rhinos píše:no nevim...ja kdyz jezdim tak nejvic mindracku maji octavisti a hlavne fabiisti v 1.2HTP ;) Popravde octavistum s kridlem na zadku uhybam az do pangejtu :D
+1
(jo mam BMW :D )
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

A to by jste koukali, když někoho máznu v Golfu :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Bond007 píše:Kdyz objizfis prekazku provozu, muzes na pas najet.... atihle byla evidentni prekazka provozu:)

Ja jsem uplne alergickej na tyhle vypravece u rizeni, pro ktery jsou vsichni pice...proto asi radsi nebudu komentovat, ale verim ze je pan ridic urcite stejne kritickej i k sobe :) btw cekal jsem, ze aspon na nejakym zaberu z brna budu, ale nic :-s
Hele, sám za volantem taky pičuju, ne teda tolik, ale dost. Pokud si člověk jenom tak pičuje pro sebe a nereflektuje to v provozu (vybržďováním, agresivním lepením se na prdel etc.), tak je mi to květák a stokrát radši takového řidiče.

Ideální je samozřejmě klidný a vyrovnaný člověk, který vše řeší s nadhledem. Jenom to v něm nesmí bublat, aby pak jednoho dne nezastavil a nevystřílel celou dodávku, která mu jako poslední kapka zablokovala cestu :-D
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

řidičBOB píše:A to by jste koukali, když někoho máznu v Golfu :))
Jeden z důvodů, proč zvažuju i Golf R Variant :-) Akorát teda já mám rád nějaké veselejší barvy, takže by úplně nenápadný asi nebyl.
nenapadny.sofer
Pan Řidič

Příspěvek od nenapadny.sofer »

rhinos píše:a pak že to bramboráci prasí :D
rhinos píše:no nevim...ja kdyz jezdim tak nejvic mindracku maji octavisti a hlavne fabiisti v 1.2HTP ;) Popravde octavistum s kridlem na zadku uhybam az do pangejtu :D
A o čem přesně to video má být? Nerozdejchals, že tě předjely dva hotheče neprémiových značek? Na jejich manévru nevidím nic "prasícího", na rozdíl od většiny tvých manévrů, kterými to tu zásobuješ. :D
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

EL: tak pro tebe je jak dělaná ta žlutá :-) Jsem doma nadhodil, že bychom to mohli vyměnit za tuhle žlutou...ta mne hnala :))
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět