+1 ... stejně jako sanita na kruháči, žádný stres vešli se tam oba a plynule. VWT6 by se v Anglii, Belgii nebo v Itálii asi zvencnul.M.Z. píše:Mě teda takové blbosti nevytočí, vidím, že něco hledá, tak ho objedu a nepotřebuju to vytrubovat do světa...
Onboard videa
Re: Onboard videa
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
vždyť to přece nikdo netvrdí, že BMW něco prasí... Jde spíš o to, že majitel BMW je bohužel velmi často mindráček
no nevim...ja kdyz jezdim tak nejvic mindracku maji octavisti a hlavne fabiisti v 1.2HTP Popravde octavistum s kridlem na zadku uhybam az do pangejtu
Citroen C4 GP
+1rhinos píše:no nevim...ja kdyz jezdim tak nejvic mindracku maji octavisti a hlavne fabiisti v 1.2HTP Popravde octavistum s kridlem na zadku uhybam az do pangejtu
(jo mam BMW )
Hele, sám za volantem taky pičuju, ne teda tolik, ale dost. Pokud si člověk jenom tak pičuje pro sebe a nereflektuje to v provozu (vybržďováním, agresivním lepením se na prdel etc.), tak je mi to květák a stokrát radši takového řidiče.Bond007 píše:Kdyz objizfis prekazku provozu, muzes na pas najet.... atihle byla evidentni prekazka provozu:)
Ja jsem uplne alergickej na tyhle vypravece u rizeni, pro ktery jsou vsichni pice...proto asi radsi nebudu komentovat, ale verim ze je pan ridic urcite stejne kritickej i k sobe btw cekal jsem, ze aspon na nejakym zaberu z brna budu, ale nic
Ideální je samozřejmě klidný a vyrovnaný člověk, který vše řeší s nadhledem. Jenom to v něm nesmí bublat, aby pak jednoho dne nezastavil a nevystřílel celou dodávku, která mu jako poslední kapka zablokovala cestu
Jeden z důvodů, proč zvažuju i Golf R Variant Akorát teda já mám rád nějaké veselejší barvy, takže by úplně nenápadný asi nebyl.řidičBOB píše:A to by jste koukali, když někoho máznu v Golfu
-
- Pan Řidič
rhinos píše:a pak že to bramboráci prasí
A o čem přesně to video má být? Nerozdejchals, že tě předjely dva hotheče neprémiových značek? Na jejich manévru nevidím nic "prasícího", na rozdíl od většiny tvých manévrů, kterými to tu zásobuješ.rhinos píše:no nevim...ja kdyz jezdim tak nejvic mindracku maji octavisti a hlavne fabiisti v 1.2HTP Popravde octavistum s kridlem na zadku uhybam az do pangejtu
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
EL: tak pro tebe je jak dělaná ta žlutá Jsem doma nadhodil, že bychom to mohli vyměnit za tuhle žlutou...ta mne hnala
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time