Onboard videa
Re: Onboard videa
No jo, po cestě potkáš různě afektované jedince, ale máš celkem trpělivost, řešil bych to už při prvním vybrždění.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
jako jo, kokotko to je, o tom žádná, a na kus facky ho vytáhnout ven z auta by taky zasloužil, ale tebe nasrat prostě není vůbec těžký, to se na mě nezlob...řidičBOB píše:Minule jsme to v nějakém tématu řešili - co vede člověka k tomu, aby někoho na silnici vybrzdil nebo vytlačil. Já jsem byl zastáncem toho, že se vždy musí nejdřív něco stát...a ono nemusí. Tohodle pičuse jsem normálně dojel a jelikož přejížděl dělící čáru jen tak, tak jsem na něj zatroubil...a co následovalo, je už ve videu:
Přetlačování s dvoutunovým autem, si při manévru, který pokračoval, asi rozmyslel. Ale ťuknout mne, tak ho na místě zastřelím
Si děláš prdel ne! Tohle by nadzvedlo i mojí mámu.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jen opět vidí něco, co tam vůbec není...to je pro něj vcelku typické. Trošku mi to připomíná závěr ze Saturnina nebo ČÚTI
Kdyby mne to totiž nasralo, tak to vypadá úplně jinak. Pokud by totiž Jen neměl bujnou fantazii, tak vidí pouze to, že řidič Octavie byl upozorněn zvukovým znamením na nebezpečí, které na silnici vytvářel a poté, v souladu se zákonem, probliknutej světelnou houkačkou. Když ani to nepomohlo, překážku provozu jsem objel, aby nedošlo třeba k dopravní nehodě, jelikož jsem pojal podezření, že řidič je pod vlivem omamných látek.
BTW: průměr mé dnešní tepové frekvence je 67
Kdyby mne to totiž nasralo, tak to vypadá úplně jinak. Pokud by totiž Jen neměl bujnou fantazii, tak vidí pouze to, že řidič Octavie byl upozorněn zvukovým znamením na nebezpečí, které na silnici vytvářel a poté, v souladu se zákonem, probliknutej světelnou houkačkou. Když ani to nepomohlo, překážku provozu jsem objel, aby nedošlo třeba k dopravní nehodě, jelikož jsem pojal podezření, že řidič je pod vlivem omamných látek.
BTW: průměr mé dnešní tepové frekvence je 67
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
jak jsem si postěžoval v jiném vlákně...dneska si to hoši fakt dávali - co kopec, to předjížděčka - jeden 87 a druhý 88!
Pro janjan - byl jsem opravdu naprosto klidný, protože se snažím pečovat o své duševní zdraví. Piju zelený a jasmínový čaj z termosky a je to nadmíru uklidňující
U Jihlavy zrovna najížděl, v opačném směru, SuperB.
Pro janjan - byl jsem opravdu naprosto klidný, protože se snažím pečovat o své duševní zdraví. Piju zelený a jasmínový čaj z termosky a je to nadmíru uklidňující
U Jihlavy zrovna najížděl, v opačném směru, SuperB.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ale za odměnu jsi měl pak krásně volnou dálnici.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
no vždyť jo... já bych za ním takhle prostě netancoval, protože to papírování, když ho fakt trefíš, mi za to nestojí