Onboard videa
Re: Onboard videa
Soudě podle sebe, většina uživatelů vám na ty žabomyší války sere a nemá potřebu se hlásit do fanklubu jednoho či druhého. Osobně se jednou ztotožňuju s názorem jednoho, jindy druhého (někdy má podle mě pravdu GeneHawkins, jindy Bob, jindy Lachende, jindy janjan...). Ve vedlejším vlákně o octávce se mi moc nezdálo hodnocení janjana, že O3 je taková sračka, tady v Onboardech se naopak přikláním k němu, že není adekvátní reakce pouštět dálkovky do ksichtu ostatním nezúčastněným řidičům jen proto, že jiný ichtyl nechal puštěnou zadní mlhovku (na druhou stranu, v těch osvětlených ulicích jde celkem o hovno, žádné velké oslnění se nekoná, ale to platí nejen pro Bobovy dálkovky, ale i tu blbou mlhovku).
Btw, nemyslím si, že by tyhle hádky někam vedly. Oba jste řekli svůj názor, shodnete se, že se neshodnete, ostatní uživatelé si udělají závěr každý sám za sebe a dál to nemá smysl.
Btw, nemyslím si, že by tyhle hádky někam vedly. Oba jste řekli svůj názor, shodnete se, že se neshodnete, ostatní uživatelé si udělají závěr každý sám za sebe a dál to nemá smysl.
pravdu díš...
To nemá chybu. Souhlasím.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na obhajobě svého jednání nevidím nic špatného... Když někdo argumentuje věcně, může z toho i něco vypadnout. Ale souhlasím, že výpady typu prase nebo čekal jsem, že jsi inteligentnější...to jsou jenom takové obezličky, které mají sloužit k potvrzení pravdy daného jedince, který už neví, kam dál, tak se posune do této roviny.
Takže bych se zamyslel sám nad sebou, hoši, než zde začnete tak hezky bilancovat, jaký jsem já to jenom neinteligent
Btw: jenom připomínám, že nikde jsem nenapsal, že moje jednání v posledním videu bylo správné nebo ostatní ty žvásty, které zde vykládáte jako má slova.
Takže bych se zamyslel sám nad sebou, hoši, než zde začnete tak hezky bilancovat, jaký jsem já to jenom neinteligent
Btw: jenom připomínám, že nikde jsem nenapsal, že moje jednání v posledním videu bylo správné nebo ostatní ty žvásty, které zde vykládáte jako má slova.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Přitom to krásně celé šlo vyřešit hozením heveru na mlhovku!
Tak přelepit tu mlhovku by taky šlo. Ale horší to bude s mířením. IMHO
Někde tu bylo vlákno, jak paní svítící mlhovkama zbytečně, někdo urval páčku světel. Bohužel jsem to vlákno již nenašel.
Né, že bych chtěl někoho navádět, ale jako řešení to vypadalo docela efektivní .
Né, že bych chtěl někoho navádět, ale jako řešení to vypadalo docela efektivní .
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
a jako správný dement - bez blinkrů:
BTW: v tomhle pořadí jsme dojeli skoro až do Brna
BTW: v tomhle pořadí jsme dojeli skoro až do Brna
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time