Onboard videa
Re: Onboard videa
chudák, bál se, že seš nějakej agresor
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
fascinuje mne, že jim to nedojde, když čučí na tu oranžovou kontorlku na budíkách...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tihle starší Japonci měli kontrolku jen na tlačítku zapnutí a to opravdu bývá mimo zorné pole. Takže bych se nedivil, kdyby o tom vůbec nevěděl. Mě spíš fascinuje, že ty jsi schopen smažit dálkovýma min. pěti protijedoucím řidičům do očí a přijde ti to adekvátní.řidičBOB píše:fascinuje mne, že jim to nedojde, když čučí na tu oranžovou kontorlku na budíkách...
Aby nebyla mýlka - taky zadní mlhovkáře nesnáším, ale tohle mi přišlo jako reakce sakra přes čáru.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...ani jeden na mne nebliknul = zřejmě jim to tedy nevadilo.
Reakce to byla zcela v pořádku...kdyby to někomu vadilo, dal by to na vědomost.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To jako vážně? Takže ty vyžaduješ ohleduplnost, přitom se sám chováš jako totální prase a je to OK? Kde to žijem...řidičBOB píše:...ani jeden na mne nebliknul = zřejmě jim to tedy nevadilo.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jenom se budu opakovat...nikdo na mne nebliknul, takže nemám důvod se domnívat, že bych někoho oslnil. Čemu na tom nerozumíš? Prase si nech na doma...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To, že na tebe nikdo nebliknul ještě neznamená, že je správné smažit dálkovýma lidem do xichtu. A že je takové chování větší prasárna a je to daleko nebezpečnější chování, než rozsvícená zadní mlhovka, je podle mého názoru fakt. Akorát ty to nepochopíš a budeš si mlít svojí. Zajímavé je, jak často člověk narazí na video podobného omezence.řidičBOB píše:Jenom se budu opakovat...nikdo na mne nebliknul, takže nemám důvod se domnívat, že bych někoho oslnil. Čemu na tom nerozumíš? Prase si nech na doma...
BOBiku , tak se na něj prostě vykašli a je to... Když to nepochopí, tak to nepochopí, holt všechny nevzděláš.
A tobě to taky přijde v pořádku? Třeba bych se nad sebou měl zamyslet, jezdit permanentně s dálkovýma a ztlumovat to akorát těm, co si bliknou.janjan píše:BOBiku , tak se na něj prostě vykašli a je to... Když to nepochopí, tak to nepochopí, holt všechny nevzděláš.