Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Voni jeli do Lán...tak to asi vezli z Hradu.
Nebo si na Hradě zapomněl Ovečku...
Nebo si na Hradě zapomněl Ovečku...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
hmm... logan MCV asi nebude idealne auto na tahanie dlheho Transportera po snehu :lol:
https://youtu.be/tx95wcf2v0E
1kilemoter trval hodinu a pol
https://youtu.be/tx95wcf2v0E
1kilemoter trval hodinu a pol
Logan MCV není vhodné na tahání čehokoliv, co váží víc jak 750kg . Upřímně lituji spojku. Ta si s tou váhou fakt musela užít. Ostatně dle provozu kolem si Vás na tom kilometru museli užít i řidiči kolem. Příště raději zavolejte někoho známého, co má silnější auto nebo firmu. Ona firma si za ten 1km vezne míň, než je cena výměny spojky .
spojka bola v klude, na ceste bolo dost snehu - celu cestu smykali kolesa, nie spojka...
vykon aspon pri tychto rychlostach problem nebol, skor to chcelo nieco s 4x4
ale mas pravdu, ked sme za tym tahali 1500kg generator tak to este bolo OK, ale tych 2,5tony co vazi nalozeny transporter uz na nejaku dlhsiu cestu nebolo
vykon aspon pri tychto rychlostach problem nebol, skor to chcelo nieco s 4x4
ale mas pravdu, ked sme za tym tahali 1500kg generator tak to este bolo OK, ale tych 2,5tony co vazi nalozeny transporter uz na nejaku dlhsiu cestu nebolo
možná to není moc vidět ale za prvé jsem musel dost přibrzdit a za druhé to neměl vůbec očistěné a vydatně zasněžoval auta za sebou
Citroen C4 GP
no tohle byla "běžná" silniční kontrola. Nechápu proč ji stavěli zrovna tady a navíc švestka zastavila jako de...il.
Neměl by mít vestu?
Mě stavěla jiná hlídka chvilku před tím ale já jsem zastavil asi až za kilometr tam kde nebudu nikoho omezovat...no a pak začla kontrola povinné výbavy
Neměl by mít vestu?
Mě stavěla jiná hlídka chvilku před tím ale já jsem zastavil asi až za kilometr tam kde nebudu nikoho omezovat...no a pak začla kontrola povinné výbavy
Citroen C4 GP
tak pokračujeme pak dám na chvilku pokoj...
Tady ten superman se nejdřív strašně rozmýšlel a pak to tam vrznul
Tady ten superman se nejdřív strašně rozmýšlel a pak to tam vrznul
Citroen C4 GP
je pravda že toho inteligenta který tuhle dvojitou zatáčku vyprojektoval bych pověsil za něco do průvanu. To ale paní v bombónu v důchodovém věku neomlouvá a ještě rozhazovala rukama
Citroen C4 GP
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time