Onboard videa
Re: Onboard videa
dobre to dopadlo, nevidim v tom zadnej problemřidičBOB píše:Někdy má ta plná čára význam...a když se její přejetí spojí s nepřehlednou zatáčkou a autem bez výkonu, tak to dopadá i takto
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: jet tam Ty, tak jseš zase v potoce. A jenom proto, že to dobře dopadlo, to OK není
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tentokrát jenom na poliřidičBOB píše:Bond: jet tam Ty, tak jseš zase v potoce. A jenom proto, že to dobře dopadlo, to OK není
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Bond: já nemluvím o tom, že bys na tom místě byl dřív, ale o tom, že kdybys jel ve stejným čase z té zatáčky Ty 200+, tak se potkáte...chápeš?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Zemědělci by se zlobiliWeeper píše:Tentokrát jenom na poli
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
nemyslim si, ale to je na delsi debatuřidičBOB píše:Bond: já nemluvím o tom, že bys na tom místě byl dřív, ale o tom, že kdybys jel ve stejným čase z té zatáčky Ty 200+, tak se potkáte...chápeš?
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Já vím, že jseš dobrý jezdec, ale takových jsou plné hřbitovy Vyletíš ze zatáčky, kde nepředpokládáš v protisměru auto, silnice nijak extra široká, tak Ti zbývají dvě možnosti... Tam není nic na delší debatu
BTW: i já jsem musel brzdit... Na GPS nekoukej - na téhle kameře je GPS docela mimo - mnohem víc než bylo na ADRku
BTW: i já jsem musel brzdit... Na GPS nekoukej - na téhle kameře je GPS docela mimo - mnohem víc než bylo na ADRku
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne stř 27 črc 20:12, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
bob: vse je o uhlu pohledu, podle me je prave mista na reseni ruznych situaci dost....ale kazdej to bere jinak..a v oranici uz to moc nesrovnas
BMW ///M3 competition
Mini Cooper JCW
Mini Cooper JCW