Onboard videa
Re: Onboard videa
Asi bych nechal předjet, nicméně jede jak ocas, takhle se nepředjíždí a neví o dění za sebou. Bezpečný úsek nebyl zas tak dlouhý a vteřinky věnované váhavému střelci, by v protisměru mohly chybět, kdyby něco ze zatáčky vyjelo.
Zažil jsem už dost takových vykukovačů, co se nemohli rozhodnout, radši rychle pryč od nich, protože většinou to jejich předjíždění bylo o držku.
Zažil jsem už dost takových vykukovačů, co se nemohli rozhodnout, radši rychle pryč od nich, protože většinou to jejich předjíždění bylo o držku.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Já jsem jednou čekal a čekal, ženská pořád vykukovala, rovinka dlouhá, přehledná, nic odnaproti, ale předjíždění se pořád nekonalo. Takhle se opakovaly asi 3 úseky, kde to šlo a ona vždycky jen vyjela půlkou auta vedle, chvíli tam jela a pak se zas vrátila. Tak jsem při čtvrté příležitosti prostě vyrazil a když už jsem byl přesně vedle ní, tak se konečně rozhodla, že vyrazí taky. Silnice úzká, uhnout jsem neměl kam, takže tvrdý brzdy a na milimetry to vyšlo. Ta kráva ani netušila, že jí někdo přejíždí, že někoho málem vytlačila, nevšimla si vůbec ničeho.
- GeneHawkins
- Letec
A proč jsi předem nezatroubil? Protože jsi autoškolák...
Takže "mistr volantu" s tou vteřinou na zareagování raději naloží tak, že začne troubit... Ty jseš ale kádr
Děláte jako by se vám to nikdy nestalo, já bych taky jel.. když se někdo neumí rozhodnout, tak radši rychle pryč. V případě nehody je vina téměř jasná, takže opatrnost je na místě, ale osobně nikdy nedám blinkr dřív, než se ujistím, že nejsem předjížděn - a v tom je taky trochu kámen úrazu: zrcátko, blink, zrcátko, jedu - a mezitím se ten předemnou rozmyslí, přičemž já už jsem v protisměru a předjíždím a blinkru si všimnu až v tuhle chvíli. Kdybych čekal než se každej rozhoupe, dopadne to tak, jak píše janjan, že stejně ke střetu pravděpodobně dojde, protože mně dojde trpělivost a zrovna v tu chvíli se rozhoupe i váhač.
Přesně tak. Navíc v tom konkrétním případě žádný blinkr ani nebyl, najednou to prostě hodila doleva, kde už jsem měl ale předek já a jel už podstatně rychleji, protože jsem nebyl nalepený přímo za ní, ale měl celkem velký odstup...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nekoukání do zrcátek je zlo. Nedávání blinkru to samé. Stane se mi to 10x za den - prostě otočí volantem a jede - žádné zrcátko, žádný blinkr a po zatroubení ještě často rozhazují rukama, dementi.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Třeba Barrandovský most jakýmkoliv směrem nikdy neprojedeš v klidu...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Možná by sis měl nastudovat zákon, kdy se používá zvukové výstražné znamení.janjan píše:Takže "mistr volantu" s tou vteřinou na zareagování raději naloží tak, že začne troubit... Ty jseš ale kádr
Kdybys ho znal a používal mozek, mohl ses té nebezpečné situaci vyhnout.