Ukol znel jasne, postavit „kruhac“ v miste tvaru elipsy, kde jsou dva vyjezdy zcela mimo osu.ctrl_j píše:Tak tahle ptakovina je zatim number one: https://vid.me/e/DIBtctrl_j píše:Pred casem jsem zde chtel zalozit vlakno s nazvem "Fetis kruhovych objezdu", protoze jejich zoufala vystavba na tech nejnemoznejsich mistech…
Onboard videa
Re: Onboard videa
- Přílohy
-
- u-kotelny.jpg (246.07 KiB) Zobrazeno 4365 x
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Pustí to do zkušebního provozu a pak přijdou na to, že to budou muset celé předělat - takže místo jednoho kšeftu, jsou rázem dva
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Podle toho co psali ti sasci na webu mesta, tak se nic predelavat nebude. Celou tu slataninu navrhli podle delky toho prvniho-mensiho busu, protoze to je pravidelna linka a ten velky tam jezdil jen vyjimecne, cituji:
Celou tuhle maskaradu pry vymysleli, aby zneprijemnili prujezdnost kamionum do te miry, ze tudy prestanou jezdit. Takze to ztizi vsem. Salamounske.
Jinymi slovy, tuhle trasu meli jako zalohu kdyz se na hlavni trase neda projet, takze jim to zneprujezdni. Kdyby se takto chovali vsichni na zalozni trase zalozni trasy te nove zalozni trasy, tak se bude jezdit asi polni cestou.Mesto Dobris píše:Tuto trasu (přes nově budovaný kruhový objezd) používají autobusy dopravce Martin Uher pouze v případě uzavření pravidelné trasy. S dopravci bylo dohodnuto, že autobusy, které mají tuto trasu pouze jako alternativu, budou při výlukách používat jinou alternativní trasu.
Celou tuhle maskaradu pry vymysleli, aby zneprijemnili prujezdnost kamionum do te miry, ze tudy prestanou jezdit. Takze to ztizi vsem. Salamounske.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Jo, tak to je pak jiná! To je dokonale naplánované
Jenom mne tak napadá, zda by nebylo jednodušší umístit tam dopravní značku, která bude jízdu kamionů nějak omezovat nebo jí rovnou zakáže...
Jenom mne tak napadá, zda by nebylo jednodušší umístit tam dopravní značku, která bude jízdu kamionů nějak omezovat nebo jí rovnou zakáže...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Silniční pravidla podle Starozákoního práva dohnané ad absurdum. Oko za oko, zub za zub a nebo radší za dva zuby.
Normálka, ublížená taxikářská lopata. Podobné chuje občas taky takhle vemu (bez omezení) a jak se rozčilujou.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Jako v Praze. Hezky značku a na první kruháč za ní nonstop postavenou hlídku. Jezdím tudy každý den 2x a možná jednou jsem viděl, že by zrovna nějaký kamion neměli odchycený.řidičBOB píše:Jenom mne tak napadá, zda by nebylo jednodušší umístit tam dopravní značku, která bude jízdu kamionů nějak omezovat nebo jí rovnou zakáže...
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
pro ty český zabedněnce by rozhodně stačil... Pokaždý, když už na někoho narazím na tříproudý v pravým pruhu, tak bych mu nejradši osobně pogratuloval.
- GeneHawkins
- Letec
Mně už skoro víc vaděj ty v tom pravým. Jinak si tam jedu co chci...