Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Tohle byl typický příklad levoproudařů - takhle ta skupinka jela vcelku dlouhou dobu, kdy se kterýkoliv z nich mohl zařadit vpravo nebo je prostě máznout. Zrovna tenhle řidič pořád najížděl na středovou čáru, akorát si byl vědom, že ani na jedno auto v tom vláčku nemá.
Příjemné to rozhodně není - já to taky nemám rád. Že se to řidiči O3 nelíbilo, mi vůbec nevadí. Vadí mi fakt, že v zápětí udělal prakticky stejnou věc, která mu prioritně vadila - předjetí pravým pruhem + to vyšperkoval vybržděním. Ale až poté, co se ujistil, že mu řidič toho vozu nezruší chrup o nejbližší obrubník.
Příjemné to rozhodně není - já to taky nemám rád. Že se to řidiči O3 nelíbilo, mi vůbec nevadí. Vadí mi fakt, že v zápětí udělal prakticky stejnou věc, která mu prioritně vadila - předjetí pravým pruhem + to vyšperkoval vybržděním. Ale až poté, co se ujistil, že mu řidič toho vozu nezruší chrup o nejbližší obrubník.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
ten v tom superbu pak odbočoval doleva nebo co tam jako vytvářel?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Odbočoval doleva, jak mu radil svého času Magistrát, i když je to v rozporu s dopravním značením
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
vždyt na tohle je tam přece o kousek dál další sjezd, ne?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, ono to není tak jednoduché - dál je světelná křižovatka, na které je prapodivnou dopravní značkou upozornění na otáčení vozidel. Otočit se lze vjetím do ulice Pod Drinopolem.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
tak nic, chyba u mě, nevím proč, ale nějak mi nedošlo, že je tohle vlastně výjezd z opačného směru tunelu, než jsem si původně mylně myslel. Je to tam vymyšlený kravsky, to by musel sjet už dávno před tím, aby nejezdil přes plnou. A co teprv, když už tam stojí pár aut a najdou se 2 takoví, co chtějí doleva... Co už, dopravní expert ví všechno nejlíp
Betonovy svodidla az na hranici krizovatky a je klid.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- Plzeňská Teplárenská
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele: