Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
martinecko
Pan Řidič

Re: Onboard videa

Příspěvek od martinecko »

Na to, ze bol "zdrogovany" to nebol zly vykon :)
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Když chlap nepobere, že ho zprava vezme ženská:
No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

To si říkalo o dohru :D Ale úplně hezký zaplutí do levýho to nebylo, takhle mi tam někdo vjet, nadšenej nebudu.. ale to se zase dostáváme do "kdyby"..já bych nechal větší mezeru
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

On viděl blinkr a začal přidávat, aby to zavřel...a jako pomstu zvolil vybrždění.
Jako čistý to úplně nebylo...ale mohl jet zprava už x kilometrů nebo prostě jet. Tyhle naschvály jako akt msty jsou napřezdržku.
Já bych toho PL v Audi neproblikával, ale rovnou vzal zprava a chlapec s Octou by byl ze hry.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

Tak co musí s chlapským egem udělat, když jede ve fleetový oktě a vezme ho ženská v G7R :-?
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

...tak snad se mu alespoň ulevilo.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

řidičBOB píše:
Vždycky, když takové videa vidím, tak se divím, že nikdo nezasáhne. Takových možností, jak ho mohl kdokoliv zablokovat a nemuseli tak ohrožovat životy dalších X desítek lidí. Na jednu stranu bych asi takové ujíždějící auto zablokoval. Na stranu druhou se z toho může taky vyklubat pěkný průšvih (v prvním autě je z nějakého šíleného důvodu taky policajt a jedou spolu na zásah / způsobím tím nehodu a budu mít problémy buď kvůli nehodě nebo ublížení na zdraví / popřípadě si zničím auto a budu označen za viníka nehody, protože jsem mu úmyslně najel do cesty / ...).

A ještě jeden poznatek z videa. To opravdu policajti musí tak umět "svůj rajón" a hlásit to do vysílačky? Tak nějak jsem žil v domnění, že žijeme v moderní době - a na ústředně v reálném čase vidí polohu služebního auta a tak můžou posílat posily dle potřeby. Nebo je to z nějakého důvodu lepší, když to říká policista?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Vysílačku slyší všichni, kteří ji slyšet mají. Operační tak nemusí říkat polohu stíhací jednotky, ale může se věnovat jiné činnosti - koordinovat zátaras, odhadovat ujíždějícího trasu, svolávat jiné jednotky, atd.
Tento postup je nacvičený a léty prověřený.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Brus
Letec

Příspěvek od Brus »

Arkis píše:
řidičBOB píše:
Vždycky, když takové videa vidím, tak se divím, že nikdo nezasáhne. Takových možností, jak ho mohl kdokoliv zablokovat a nemuseli tak ohrožovat životy dalších X desítek lidí. Na jednu stranu bych asi takové ujíždějící auto zablokoval. Na stranu druhou se z toho může taky vyklubat pěkný průšvih (v prvním autě je z nějakého šíleného důvodu taky policajt a jedou spolu na zásah / způsobím tím nehodu a budu mít problémy buď kvůli nehodě nebo ublížení na zdraví / popřípadě si zničím auto a budu označen za viníka nehody, protože jsem mu úmyslně najel do cesty / ...).

A ještě jeden poznatek z videa. To opravdu policajti musí tak umět "svůj rajón" a hlásit to do vysílačky? Tak nějak jsem žil v domnění, že žijeme v moderní době - a na ústředně v reálném čase vidí polohu služebního auta a tak můžou posílat posily dle potřeby. Nebo je to z nějakého důvodu lepší, když to říká policista?
Jako ze bys nasazoval vlastni auto/zivot? Procti si podminky pojistky, aby ses pak nahodou nedivil ;)
Pravda vyděsí
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

řB: Tak to jo :).
Brus: Asi normálně aji jo. Taky záleží na situaci. Ve městě bych v tom neviděl ani tak problém. Navíc při provozu, jako panuje ve videu. Pokud by to bylo mimo město a bylo volno, tak by to v případě mého auta byla sebevražda ve vyšší rychlosti. Do toho bych se opravdu nepouštěl. Taky je to všechno v teoretické úrovni. Aspoň bych se o to pokusil.
Odpovědět