Onboard videa
-
- Pan Řidič
Re: Onboard videa
Na to, ze bol "zdrogovany" to nebol zly vykon
To si říkalo o dohru Ale úplně hezký zaplutí do levýho to nebylo, takhle mi tam někdo vjet, nadšenej nebudu.. ale to se zase dostáváme do "kdyby"..já bych nechal větší mezeru
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
On viděl blinkr a začal přidávat, aby to zavřel...a jako pomstu zvolil vybrždění.
Jako čistý to úplně nebylo...ale mohl jet zprava už x kilometrů nebo prostě jet. Tyhle naschvály jako akt msty jsou napřezdržku.
Já bych toho PL v Audi neproblikával, ale rovnou vzal zprava a chlapec s Octou by byl ze hry.
Jako čistý to úplně nebylo...ale mohl jet zprava už x kilometrů nebo prostě jet. Tyhle naschvály jako akt msty jsou napřezdržku.
Já bych toho PL v Audi neproblikával, ale rovnou vzal zprava a chlapec s Octou by byl ze hry.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Tak co musí s chlapským egem udělat, když jede ve fleetový oktě a vezme ho ženská v G7R
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Vždycky, když takové videa vidím, tak se divím, že nikdo nezasáhne. Takových možností, jak ho mohl kdokoliv zablokovat a nemuseli tak ohrožovat životy dalších X desítek lidí. Na jednu stranu bych asi takové ujíždějící auto zablokoval. Na stranu druhou se z toho může taky vyklubat pěkný průšvih (v prvním autě je z nějakého šíleného důvodu taky policajt a jedou spolu na zásah / způsobím tím nehodu a budu mít problémy buď kvůli nehodě nebo ublížení na zdraví / popřípadě si zničím auto a budu označen za viníka nehody, protože jsem mu úmyslně najel do cesty / ...).řidičBOB píše:
A ještě jeden poznatek z videa. To opravdu policajti musí tak umět "svůj rajón" a hlásit to do vysílačky? Tak nějak jsem žil v domnění, že žijeme v moderní době - a na ústředně v reálném čase vidí polohu služebního auta a tak můžou posílat posily dle potřeby. Nebo je to z nějakého důvodu lepší, když to říká policista?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Vysílačku slyší všichni, kteří ji slyšet mají. Operační tak nemusí říkat polohu stíhací jednotky, ale může se věnovat jiné činnosti - koordinovat zátaras, odhadovat ujíždějícího trasu, svolávat jiné jednotky, atd.
Tento postup je nacvičený a léty prověřený.
Tento postup je nacvičený a léty prověřený.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Jako ze bys nasazoval vlastni auto/zivot? Procti si podminky pojistky, aby ses pak nahodou nedivilArkis píše:Vždycky, když takové videa vidím, tak se divím, že nikdo nezasáhne. Takových možností, jak ho mohl kdokoliv zablokovat a nemuseli tak ohrožovat životy dalších X desítek lidí. Na jednu stranu bych asi takové ujíždějící auto zablokoval. Na stranu druhou se z toho může taky vyklubat pěkný průšvih (v prvním autě je z nějakého šíleného důvodu taky policajt a jedou spolu na zásah / způsobím tím nehodu a budu mít problémy buď kvůli nehodě nebo ublížení na zdraví / popřípadě si zničím auto a budu označen za viníka nehody, protože jsem mu úmyslně najel do cesty / ...).řidičBOB píše:
A ještě jeden poznatek z videa. To opravdu policajti musí tak umět "svůj rajón" a hlásit to do vysílačky? Tak nějak jsem žil v domnění, že žijeme v moderní době - a na ústředně v reálném čase vidí polohu služebního auta a tak můžou posílat posily dle potřeby. Nebo je to z nějakého důvodu lepší, když to říká policista?
Pravda vyděsí
řB: Tak to jo .
Brus: Asi normálně aji jo. Taky záleží na situaci. Ve městě bych v tom neviděl ani tak problém. Navíc při provozu, jako panuje ve videu. Pokud by to bylo mimo město a bylo volno, tak by to v případě mého auta byla sebevražda ve vyšší rychlosti. Do toho bych se opravdu nepouštěl. Taky je to všechno v teoretické úrovni. Aspoň bych se o to pokusil.
Brus: Asi normálně aji jo. Taky záleží na situaci. Ve městě bych v tom neviděl ani tak problém. Navíc při provozu, jako panuje ve videu. Pokud by to bylo mimo město a bylo volno, tak by to v případě mého auta byla sebevražda ve vyšší rychlosti. Do toho bych se opravdu nepouštěl. Taky je to všechno v teoretické úrovni. Aspoň bych se o to pokusil.