Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Když už se mne řidič rozhodl prosvítit mne dálkovejma, že jedu rychle, tak by u toho asi neměl držet v ruce telefon...
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Holt asi roomsterřidičBOB píše:Když už se mne řidič rozhodl prosvítit mne dálkovejma, že jedu rychle, tak by u toho asi neměl držet v ruce telefon...
Rychlost zabíjí!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Že by diagnóza?
No, podle litery zákona se jedná o předjíždění zprava. Zákonodárce si to totiž si představuje tak, že když se někdo v Pze zařadí do levého, ve kterém pojede 100kmh, tak za ním všichni musí jet až na Rozvadov.
No, podle litery zákona se jedná o předjíždění zprava. Zákonodárce si to totiž si představuje tak, že když se někdo v Pze zařadí do levého, ve kterém pojede 100kmh, tak za ním všichni musí jet až na Rozvadov.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
Už jsem to psal vedle. Vozidlo vpravo bylo předjížděno a jsem přesvědčen, vzhledem k nedostatečné vzdálenosti mezi auty, že předjíždění ještě neskončilo. O tom ostatně svědčí i to, že se Roomster nezařadil.
Kameraman nezrychloval.
Byl li ve vztahu těch dvou předjížděným vozidlem, nemohl být zároveň v tom samém vztahu vozidlem předjíždějícím.
Podle mě nic neporušil.
edit jedno písmeno
Kameraman nezrychloval.
Byl li ve vztahu těch dvou předjížděným vozidlem, nemohl být zároveň v tom samém vztahu vozidlem předjíždějícím.
Podle mě nic neporušil.
edit jedno písmeno
Naposledy upravil(a) GeneHawkins dne ned 23 říj 10:58, celkem upraveno 1 x.
Podle me taky ne. Jak mu uklada zakon jede mimo obec na viceproude silnici zcela vpravo kde je kontinualne volno, az po dojeti pomalejsiho v temze pruhu se radi vlevo a pak nepochybne zase zpet vpravo.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Na to existuje rozsudek NSS...porušení zákona řidičem, který jede vlevo, nedává řidiči vpravu zákonný důvod k beztrestnému porušování jiného ustanovení zákona.
Jen aby bylo jasno - tohle dělám vcelku pravidelně a jenom čekám, až mne nějaký neohrožený Semir zastaví a bude mít touhu mne sankcionovat. U NSS jsem ještě nikdy nebyl, jelokož předpokládám, že obě instance SO by mne obložily fest.
Jen aby bylo jasno - tohle dělám vcelku pravidelně a jenom čekám, až mne nějaký neohrožený Semir zastaví a bude mít touhu mne sankcionovat. U NSS jsem ještě nikdy nebyl, jelokož předpokládám, že obě instance SO by mne obložily fest.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
To jistě, řekl bych, že to celkem platí obecně.řidičBOB píše:Na to existuje rozsudek NSS...porušení zákona řidičem, který jede vlevo, nedává řidiči vpravu zákonný důvod k beztrestnému porušování jiného ustanovení zákona.
Ale to právě myslím, že není tento případ, protože soudím, že vozidlo vpravo nic neporušuje.
Ad absurdum - kdyby ten Roomster zpomalil, když byl vedle kameramana, ten by měl vlastně taky zpomalovat (třeba až do zastavení), aby najednou nejel rychleji...