Spoléhat se na to, že nebezpečné situace vzniklé jeho vlastním prasením za něj vyřeší ti ostatní, je možná fajn. Ale jen do té doby, než si dá sraz se svým stejně smýšlejícím protějškem.mmira píše:osobne zrovna v tomto az tak velky problem nevidim. staci, aby auta v obou smerech jela tam, kde maji, tedy u praveho okraje cesty, popr lehce uhla za krajnici a da se predjizdet bez omezeni.
Onboard videa
Re: Onboard videa
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
to se spatne chapeme. ja neobhajuju vynucovani si prostoru, jen rikam, ze pri trose dobre vule a dodrzovani pravidel by cela rada tech nebezpecnych situaci vubec nevznikala.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
- GeneHawkins
- Letec
Ovšem uhýbat na krajnici já tedy rozhodně dobrou vůli nemám. Porušovat zákon a něco si tam nabrat kvůli nějakýmu debilovi?
to uz si musi kazdy rozebrat sam ve sve hlave, jestli bude jen vykrikovat "ja mam pravo" a nehne se z mista nebo krapet "ustoupi" a lidem kolem sebe tim pomuze.
Autoforum.cz
Tak samozřejmě budu na krajnici uhýbat kvůli předcházení nehodě, ale rozhodně si u toho nebudu ještě pískat jak je to krásné že při troše lásky a pochopení můžeme trvale vytvořit na dvouproudovce třetí pruh, všechno je úplně vpohodě a vlastně by byla škoda to místo nevyužívat.
《》1.5 dCi & 0.9 TCe
Je rozdil kdyz se ten prostor vyuzije jako pojistka pri krajni nouzi, tzn. nekdo predjizdi kdyz jsou protijedouci relativne daleko, neodhadne jejich a svoji rychlost a potkaji se driv. Potom ok.mmira píše:to uz si musi kazdy rozebrat sam ve sve hlave, jestli bude jen vykrikovat "ja mam pravo" a nehne se z mista nebo krapet "ustoupi" a lidem kolem sebe tim pomuze.
Ale pokud toho nekdo zneuziva ve stylu, hele misto tady je a protijedouci me nezajimaji, tak to naopak brzkym pruserem zavani.
Totez pokud predemnou jedouci sam uhne za sirokou krajnici a ja mohu predjet vicemene svym pruhem, je to jeho dobra vule, narozdil od toho kdyz je k tomu okolnostmi donucen.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Ono kdyz nekteri maji problem jizdy ve svem vlastnim pruhu a jeste jsou schopni lhat…
https://youtu.be/MPTPWSZ5YgU?t=3m30s
https://youtu.be/MPTPWSZ5YgU?t=3m30s
traktorista píše:Řidič dodávky se mi na místě nehody přiznal, že jel v protisměru a přes policii se to neřešilo.
Druhý den přijel i s šéfem do práce a tvrdili, že to je moje chyba a jel sem v protisměru já.
jojo, bez kamery ani ranu.traktorista píše:Druhá strana byla dost překvapená když jsme jim to (záznam jízdy) ukázali
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/