Onboard videa
- Lachende Bestien
- Letec
Re: Onboard videa
Další mentálně poměrně labilní jedinec, z něhož se usednutím za volant 1,5 t plechu stal prozatímní šampion MMA v těžké váze.
Osobně bych to též nevydržel a dopřál mu dálkový stroboskop na přilepšenou.
Zjevně nemám tak pevné nervy jako řidič auta s kamerou.
Osobně bych to též nevydržel a dopřál mu dálkový stroboskop na přilepšenou.
Zjevně nemám tak pevné nervy jako řidič auta s kamerou.
S americkým svazem na věčné časy a nikdy jinak!
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
SS americké - náš vzor!
Válka je mír!
"36 700 000 g = 0 g" Volvo
CEO - Cheat Execrative Offender
Poslal bych to na TV Hovna nebo idnes, vybrzdovani je ted popularni
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
To jsem udělal a takhle to dopadlořidičBOB píše:Nechápu, co musí mít takovýto řidič v hlavě za hovna. Místo toho, aby jednoduše přejel doprava a nic dál neřešil, tak začne brzdit, vytvářet potencionálně nebezpečnou situaci a ještě srovná rychlost s kamionem, aby to tomu druhému ukázal.
Osobně bych mu tam smahnul LED dálkoffky na plný céres a ono by ho to přešlo, zmrda.
řidič(budeme mu řikat Pan Blb):*vyleze z oktávky s křídlem až do Brna*:Hele,zm*dečku,neosilňuj mě
hrdina Bíbop:hele,ty mě zase brzdiš,dědo(bylo mu nějak kolem 60)
*Pan Blb se rozhodl pro pěsti,ale jedna příma na ksicht mu stačila a odjel ve své zrýžované oktávce*
THE END
Proč my ty kozy žerou avatar?
Ale tak ten závěr byl nakonec šťastný.
Jinak na takové blikání jsou někteří muži po 50 extra hákliví, hrozně rádi se rozčilujou a občas mají tendence se uchylovat k prasárničkám, ale mám na ně svoje recepty, které nezklamaly
Jinak na takové blikání jsou někteří muži po 50 extra hákliví, hrozně rádi se rozčilujou a občas mají tendence se uchylovat k prasárničkám, ale mám na ně svoje recepty, které nezklamaly
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
power?M.Z. píše:Ale tak ten závěr byl nakonec šťastný.
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Tak jednak - blikání je v tomto případě ustanoveno přímo v zákoně. A za druhé - pokud by mne chtěl někdo fyzicky napadnout, nemohl by mi udělat větší radost tím, že mi zavdá důvod se bránit
Přiznám se ale, že od dob, co znám Bonda tak, když je místo a rozhled, jdu kick down a zprava. Někdy, když pojmu rovnou podezření na degena za volantem, jdu zprava rovnou a bez varovaní. V tomhle má Bond fakt pravdu...nač se zdržovat.
Přiznám se ale, že od dob, co znám Bonda tak, když je místo a rozhled, jdu kick down a zprava. Někdy, když pojmu rovnou podezření na degena za volantem, jdu zprava rovnou a bez varovaní. V tomhle má Bond fakt pravdu...nač se zdržovat.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Výpad ze zálohy je účinný, lopata nestíhá reagovat, akorát tě vybliká
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Přesně - bliknu a když nereaguje nebo vypadá, že bude dělat hovadiny, tak plnej a zprava. Většinou to dělaj lidi v autech s polovičním výkonem, takže...řidičBOB píše:Tak jednak - blikání je v tomto případě ustanoveno přímo v zákoně. A za druhé - pokud by mne chtěl někdo fyzicky napadnout, nemohl by mi udělat větší radost tím, že mi zavdá důvod se bránit