Onboard videa
Re: Onboard videa
To nejsou ma videa, random YouTube searchhonziss píše:2 ctrl_j: hadam ze tem vybrzdenim asi pujdes obcas trosku naproti vid? Me se tohle stava tak max 1x za 10 let...
Kazdopadne nic to nemeni na tom, ze vybrzdovani je vrchol demence za volantem.
Bez priciny to bezpochyby nebude, co bylo predtim, ci mezitim zustalo zrejme ucelove skryto. By me zajimalo zda to PCR dal cele.řidičBOB píše:ctrl_j: každá akce plodí reakci... Asi to na žádném záběru nebylo...asi schválně...ale nevěřím tomu, že nejdřív se prožene kolem hodně nad 100kmh a poté jej začne vybržďovat zcela bezdůvodně.
Nicméně je to debilita.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Zřejmě tam někdy předtím došlo k nějakému zpomalení řidiče Mondea (tím jeho jednání rozhodně neomlouvám). Na začátku první části se baví o tom, že nevidí do vnitřního zpětného zrcátka přes složenou matraci.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
No na konci 1/3 je Mondeo pred nim (jeste je dalsi auto mezi nima) a nevypada ze by mel problem. Video 2/3 zacina o cca 6 minut pozdeji a koment pri predjeti Mondeem je "to je on"....
M140i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
Honda PCX
Civic 1.4i
ex e36 328i
2 ctrl_j: tak to jo
Obecne, yt je plny onboardu od ublizenejch ucastniku, ale vetsinou se uz nikdo nepochlubi, co incidentu predchazelo. Navic, chapu ze ma nekdo onboard jako nastroj pro dokazovani, ale o lidech co chlubi kazdym nesmyslem si myslim svy - co za cloveka ma cas den co den cas sedet u pocitace, vystrihavat, postovat...?
Obecne, yt je plny onboardu od ublizenejch ucastniku, ale vetsinou se uz nikdo nepochlubi, co incidentu predchazelo. Navic, chapu ze ma nekdo onboard jako nastroj pro dokazovani, ale o lidech co chlubi kazdym nesmyslem si myslim svy - co za cloveka ma cas den co den cas sedet u pocitace, vystrihavat, postovat...?
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
mam dojem ze v tom prvnim videu bylo videt ze tomu mondeu pri jeho predjizdeni uhybal a tomu se to nezdalo dostatecne a pak si na neho asi nekde pockal nebo se opet ocitl za nim...tezko rict mozna probehlo neco jineho v te chybejici casti ale...tak i to vybrzdovani bych asi rozdejchal i kdyz na to ze tak strasne spechal ho vychovaval pomerne dlouho.
Ale to braneni predjeti uz bylo total pres caru a mohlo to dopadnout spatne.
Me by spise zajimalo zda na zaklade toho videa to PCR mohla resit a jak resila
Ale to braneni predjeti uz bylo total pres caru a mohlo to dopadnout spatne.
Me by spise zajimalo zda na zaklade toho videa to PCR mohla resit a jak resila
Citroen C4 GP
OMG lidi, občas někdo někde může udělat blbost, ale na silnici se prostě nemstí. Mně teda ještě nikdo nevybržďoval (ale já nejsem brzda provozu) a sám bych to nedělal. Jediné, co dělám, je, když se mi někdo lepí na prdel, tak dám nohu z plynu. Předpokládám, že spěchá a potřebuje mě předjet.
EDIT: Samozřejmě v situaci, kdy je to možné a vhodné.
EDIT: Samozřejmě v situaci, kdy je to možné a vhodné.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
honziss: třeba já na to čas mám...netvářím se, že zachraňuji svět a bez mé přítomnosti se nikde nic neobejde...kor v práci
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time