Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Spectral
Mistr volantu

Re: Onboard videa

Příspěvek od Spectral »

driver: Podle tvých předchozích příspěvků jsem si myslel, že jsi klasický brouk Pytlík (a myslíš to tedy vážně, protože jsi přesvědčen o vlastní zkušenosti/moudrosti/úžasnosti). Ale to, co jsi napsal teď, je tak absurdní, že je jasné, že nás jen trollíš. Well done.
:ar!
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

On napsal názor, který dle sebe i vysvětlil.
Trollíš ty.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

driver píše: ŘidičBOB: Jak MP prokáže, že se řidič s chodcem nedohodl na způsobu vypořádaní křižovatky předem? (Hlavou, očním kontaktem, ruce, atd...)

Je to neprůkazné dokud se nikdo nepodepíše "já chci platit pokutu" protože NEEXISTUJE absolutní přednost a navíC CHODEC NESMÍ VSTUPOVAT NA PŘECHOD ANI NA VOZOVKU, POKUD SE BLÍŽÍ VOZIDLO. NSS to už dávno praktikuje. Pokutovat mohou jedině chodce, zejména dle toho videa.
chlapče:
a) já nic nepsal o MP, ale o PMJ. Uspořádej si nejdříve, v té tvé pomatené hlavičce, alespoň pojmy
b) "způsob vypořádání křižovatky" - hmmm, to je zajímavý pojem. Nicméně, toto vypořádání je nastaveno v zákoně 361/2000Sb. a každý účastník je povinen ho respektovat. To je stejné, jako když někdo bliká, že odbočuje, ty najedeš do křižovatky, ale ejhle - on jede rovně. Pokud je na hlavní, máš prostě smůlu, protože měl přednost.
c) ten chodec byl dávno na přechodu, zhruba v jeho polovině. Čili on do přechodu nevstupoval, ale už v něm byl, protože vozidlo s kamerou mu zcela správně umožnilo přejít vozovku . A zde platí, pro řidiče Golfu jednoznačná povinnost.
d) tyhle blbosti, co tady plodíš - to ti někdo napovídá, nebo je to opravdu z tvé hlavy. A myslíš to i vážně?
Naposledy upravil(a) řidičBOB dne pon 21 bře 16:05, celkem upraveno 1 x.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GeneHawkins
Letec

řidičBOB píše:... Čili on do přechodu nevstupoval, ale už v něm byl, protože vozidlo s kamerou mu zcela správně umožnilo přejít vozovku . A zde platí, pro řidiče Octavie jednoznačná povinnost.
Ano. Neohrozit a neomezit toho chodce. Neohrozil ho, možná teoreticky trochu omezil...
Já nediskutuju o tom, jestli měl nebo neměl zastavit, samozřejmě, že měl. Ale zase bych to tak nehrotil, člověk se koukne na okamžik doprava jestli ho někdo nesmete a pak se mu zdá zase prudké brždění riskatní, když ho ten chodec vidí...
A že by PMJ (ostatně jakýkoli policajt) po něčem takovém koukala, slyším poprvé... Ale měli by, to jo...
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

GH: já nepolemizuji s tebou, ale s tím druhým chlapcem... Je otázkou, zda je jeho interpretace zavádějí schváleně nebo pramení z hrubé neznalosti.
V Pze to má PMJ jako jednu z nejsledovanějších činností...dovolím si tvrdit, že i nejvíce pokutovanou.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
GeneHawkins
Letec

Po mně jednou vystartovali, že jsem jim dostatečně nedal přednost. No, aby se nepoto...
Tak si to sepsali a když mi to nesli, jestli to náhodou nechci podepsat (no, nechci), tak jsem se jich ptal, kolik že jako jeli, a že maj určitě v autě gépéesku, takže se uvidí. Tak něco zablekotal jako že "tam stejně rychlost neni" a tak...
Nikdy nic nepřišlo.
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

oxik píše:

To je takový problém pustit chodce? Vždycky pěním na přechodu, než mě někdo pustí a takovýhle "borce" mám nejradši.. když třeba děti vidí, že je jedno auto pouští, skoro se na druhou stranu nepodívaji a může bejt zaděláno na průser..
Tohle je na vyliskání.
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

GeneHawkins píše:
řidičBOB píše:... Čili on do přechodu nevstupoval, ale už v něm byl, protože vozidlo s kamerou mu zcela správně umožnilo přejít vozovku . A zde platí, pro řidiče Octavie jednoznačná povinnost.
Ano. Neohrozit a neomezit toho chodce. Neohrozil ho, možná teoreticky trochu omezil...
Já nediskutuju o tom, jestli měl nebo neměl zastavit, samozřejmě, že měl. Ale zase bych to tak nehrotil, člověk se koukne na okamžik doprava jestli ho někdo nesmete a pak se mu zdá zase prudké brždění riskatní, když ho ten chodec vidí...
A že by PMJ (ostatně jakýkoli policajt) po něčem takovém koukala, slyším poprvé... Ale měli by, to jo...
Jenom dobře, že koukají, místo třeba 60 na 50. Tohle je jedna z nejnebezpečnějších věcí, co je, ten chodec není nijak chráněnej (a ta ženská si naštěstí, narozdíl od kvanta jiných chodců, dávala pozor). Jasně, každej může udělat chybu a něco přehlédnout, ale zrovna na tohle je třeba si dát bacha.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Souhlas....příště to může být dítě... Lidi na označených přechodech pouštím - ne bezhlavě, ale v případu jako na videu určitě ano.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
EL_XEL
Letec

Příspěvek od EL_XEL »

Jo, s tím mám bohužel dost blízkou osobní zkušenost. V podstatě stejná situace.
Odpovědět