Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
vasco
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od vasco »

acer: před pár týdny jsem to potkal na D1, taky jsem na to celkem čuměl :-o
Obrázek

No a co se týče toho ferdinanda, tak samozřejmě ten co vyjel je kokot, ale když jedu celkem svižně po takové cestě, tak už to chce trošku předvídat a pak se tolik nedivit, že to tam nějakej strejda pošle...
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

Vasco: natočeno už před dobou...ale tuším minulý týden se po Evropské proháněl pandur :D Napojoval jsem se za stanicí metra Dejvická,kouknu doprava zda tam není kolona, pak doleva a před očima mi přejede pandur se zakrytým kulometem a třema vojáčkama na palubě.Ten co stál na stupínku uvnitř a koukal z půlky ven tak měli i takovou tu slušivou kuklu na hlavě :D vypadalo to velice srandovně :D

BTW: docela s tím pelášil, vykroužil kruhák v docela velké rychlosti :D
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy ;-)
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

nemel to v M paketu? RFT to urcite ma, tak pritvrdit tlumice uz tak velky problem nebude. :D
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

mmira píše:nemel to v M paketu? RFT to urcite ma, tak pritvrdit tlumice uz tak velky problem nebude. :D
spíš kulomet paket :D
Bond007 píše:
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

mezi nami, to je dnes na ceskych cestach vhodnejsi vybava nez onen Mp. zrovna vcera mi par lidi zase provedlo takove nechutnosti, ze mit na strese .50, tak snad nevaham.
Autoforum.cz
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

mmira píše:mezi nami, to je dnes na ceskych cestach vhodnejsi vybava nez onen Mp. zrovna vcera mi par lidi zase provedlo takove nechutnosti, ze mit na strese .50, tak snad nevaham.
to by nemělo efekt ...měli by respekt. Nejlépe vyjížděcí z přední kapoty nebo integrované do předního nárazníku. Používat je místo světelné houkačky :D Vždycky pár kulek do zadku...mělo by to i další dobrý význam, podle počtu děr v zadním nárazníků poznáž nebezpečného řidiče ;)
Bond007 píše:
PJ o 1M:
mmira
Moderátor

Příspěvek od mmira »

pri 0.50 bys pocital prustrely, ne jen diry do narazniku. ale udelat to jako atrapu s patricnym zvukovym a svetelnym doprovodem... jen by pak asi pribylo idiotu, kteri by to ze strachu poslali mimo silnici. popr. tu udelat s laserovym zamerovacem se trema teckama a na hlavu nasadit masku predatora :))
Autoforum.cz
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

acer.t píše:Ženy za volantem :) ... někdy je nemožné se zlobit :D
pustit v HD
asi jsem si nevšiml o co tam jde? :D
acer.t
Moderátor

Příspěvek od acer.t »

ve skutečnosti je ta silnice docela úzká a jak paní vystupovala tak se tam dvě auta nevejdou.Když bych nebrzdil tak nejsou dveře a ani paní :D, ale když pak vylezla tak to bylo celkem zajímavé břibrždění :D
Bond007 píše:
PJ o 1M:
Alex..
Pan Řidič

Příspěvek od Alex.. »

acer.t píše:ve skutečnosti je ta silnice docela úzká a jak paní vystupovala tak se tam dvě auta nevejdou.Když bych nebrzdil tak nejsou dveře a ani paní :D, ale když pak vylezla tak to bylo celkem zajímavé břibrždění :D
aha, no tak to máš asi hodně široké auto, jezdím tam často :D
Odpovědět