Onboard videa
Re: Onboard videa
acer: před pár týdny jsem to potkal na D1, taky jsem na to celkem čuměl
No a co se týče toho ferdinanda, tak samozřejmě ten co vyjel je kokot, ale když jedu celkem svižně po takové cestě, tak už to chce trošku předvídat a pak se tolik nedivit, že to tam nějakej strejda pošle...
No a co se týče toho ferdinanda, tak samozřejmě ten co vyjel je kokot, ale když jedu celkem svižně po takové cestě, tak už to chce trošku předvídat a pak se tolik nedivit, že to tam nějakej strejda pošle...
Vasco: natočeno už před dobou...ale tuším minulý týden se po Evropské proháněl pandur Napojoval jsem se za stanicí metra Dejvická,kouknu doprava zda tam není kolona, pak doleva a před očima mi přejede pandur se zakrytým kulometem a třema vojáčkama na palubě.Ten co stál na stupínku uvnitř a koukal z půlky ven tak měli i takovou tu slušivou kuklu na hlavě vypadalo to velice srandovně
BTW: docela s tím pelášil, vykroužil kruhák v docela velké rychlosti
BTW: docela s tím pelášil, vykroužil kruhák v docela velké rychlosti
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
nemel to v M paketu? RFT to urcite ma, tak pritvrdit tlumice uz tak velky problem nebude.
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
spíš kulomet paketmmira píše:nemel to v M paketu? RFT to urcite ma, tak pritvrdit tlumice uz tak velky problem nebude.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
mezi nami, to je dnes na ceskych cestach vhodnejsi vybava nez onen Mp. zrovna vcera mi par lidi zase provedlo takove nechutnosti, ze mit na strese .50, tak snad nevaham.
Autoforum.cz
to by nemělo efekt ...měli by respekt. Nejlépe vyjížděcí z přední kapoty nebo integrované do předního nárazníku. Používat je místo světelné houkačky Vždycky pár kulek do zadku...mělo by to i další dobrý význam, podle počtu děr v zadním nárazníků poznáž nebezpečného řidičemmira píše:mezi nami, to je dnes na ceskych cestach vhodnejsi vybava nez onen Mp. zrovna vcera mi par lidi zase provedlo takove nechutnosti, ze mit na strese .50, tak snad nevaham.
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
pri 0.50 bys pocital prustrely, ne jen diry do narazniku. ale udelat to jako atrapu s patricnym zvukovym a svetelnym doprovodem... jen by pak asi pribylo idiotu, kteri by to ze strachu poslali mimo silnici. popr. tu udelat s laserovym zamerovacem se trema teckama a na hlavu nasadit masku predatora
Autoforum.cz
asi jsem si nevšiml o co tam jde?acer.t píše:Ženy za volantem ... někdy je nemožné se zlobit
pustit v HD
ve skutečnosti je ta silnice docela úzká a jak paní vystupovala tak se tam dvě auta nevejdou.Když bych nebrzdil tak nejsou dveře a ani paní , ale když pak vylezla tak to bylo celkem zajímavé břibrždění
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
aha, no tak to máš asi hodně široké auto, jezdím tam častoacer.t píše:ve skutečnosti je ta silnice docela úzká a jak paní vystupovala tak se tam dvě auta nevejdou.Když bych nebrzdil tak nejsou dveře a ani paní , ale když pak vylezla tak to bylo celkem zajímavé břibrždění