Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Když chtěl jet jako dement, tak si měl zapnout ten VRZ...pak by to poznal každý už z dálky
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Si tu páčku ulomil a nemá na novou, pže je to tuze drahý Mercedes no...
2022 BMW 540xdT, 2019 Mazda2 1.5 Skyactiv-G A/T
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
2022 BMW K 1600 B
WWW.MAZDAKLAN.CZ
Další várka, nějak se to teď namnožilo
ŘB: V kolik to tak bylo? Zrovna odpoledne jsem potkal taky jednoho v merglu, jak kličkoval od kraje ke kraje v rámci pruhu a když ho kdokoliv předjížděl, tak s sebou cukl, jak kdyby se lekl. Vím, že měl taky ledky a na levé straně mu fungovala jenom dolní půllka.
Když tak toto jsem našel na netu. Celkem masakr. Chlap prvně přejede plné čáry a potom ještě ujede.
Když tak toto jsem našel na netu. Celkem masakr. Chlap prvně přejede plné čáry a potom ještě ujede.
@ oxik - PSH pobavilo, ikdyž jsem je nikdy neposlouchal. A ten parking dvojřad v centru města chápu, zásobovat centrum je peklo. A to tam aspoň můžou auta, dělal jsem kdysi na "zklidněné" ulici, kterou samozřejmě stále hlídali městský sběrači hoven kvůli snadnému výdělku a to byl teprve masakr. Takže k tomuto jsem dost shovívavý.
Kéž by tohle bylo centrum Jde o to se postavit aspoň trochu inteligentně, když se postaví 3 dodávky a náklaďáček těsně za sebe, tak se ve většim provozu nedaj objet najednou a vznikaj tak nepříjemný situace všem řidičům Samozřejmě to chápu, určitě bych nechtěl dělat zásobování..ale jak říkám, vždycky se dá postavit nějak inteligentnějc - třeba ta pošta mohla stát o dobrý půlmetr blíž apodvonkreuz píše:A ten parking dvojřad v centru města chápu, zásobovat centrum je peklo.
Píí ty jsi spíš potkal tohoto. Je to něco staršího a pokud se nepletu, tak ty LEDky v tom má dodělávané.
A opět malá kompilace.
A opět malá kompilace.