Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Mám takovej pocit, že i kdyby ta komická dvojice s kamerou natočila toho pumpičkáře, jak to švihne na červen, tak se tomu maximálně zasmějou a život jde dál.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
pumpičkáře asi jo, ale řidiče by vykostili...
BTW: já asi nikdy nepochopím ty idioty na kole, co kličkují, nedávají žádná znamení, kam pojedou, vesele jezdí z chodníku na silnici a obráceně, červená pro ně nic není... To jim fakt nedochází, že střet s autem je pro ně na 90% fatální?
BTW: já asi nikdy nepochopím ty idioty na kole, co kličkují, nedávají žádná znamení, kam pojedou, vesele jezdí z chodníku na silnici a obráceně, červená pro ně nic není... To jim fakt nedochází, že střet s autem je pro ně na 90% fatální?
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nedochází, dojde jim to až v momentě, kdy leží na kapotě..a to už je pozdě. Naštěstí většinou není na zdraví ohrožen řidič, takže je to jen a jen cyklista, kdo z toho má následky (zdravotní, právně to už bude horší)
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
...řidič sice na zdraví ohrožen není, ale automaticky se zahajuje podezření z TČ ublížení na zdraví. A pokud nemáš svědky nebo jiný důkaz, nemusí to vždy dopadnout dobře.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Pořád lepší být souzen než tam zařvat..
co tam jako natáčeli? nejvíc se tam porušuje ten příkaz odbočení vpravo, přímo na rohu kde stojí, ale na to nepotřebujou natáčet. asi čekali zas na nějakou černou e60 s kokosem za olantem?
retron píše:co tam jako natáčeli?
"Co ho tady natáčíte?!"
Staré, ale dobré
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT