tak takM.Z. píše:každopádně je dobře, že mu načechral zadnici.
Onboard videa
Re: Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No, nemyslím, že časová ztráta pro řidiče kamionu, bylo až takové bingo, o které stál. Stačilo by, aby měl prasklý světlomet, nějaké ostré praskliny a policajt mu z fleku mohl zakázat další jízdu...
Je každého věc, zda mu za ty okolnosti kolem, ta případná nehoda stojí.
Je každého věc, zda mu za ty okolnosti kolem, ta případná nehoda stojí.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- GeneHawkins
- Letec
No, on je to trochu problém. Samozřejmě bych mlhovkama nesvítil, ale mlha byla a tím i povinnost zadní mlhovku použít. Zákon nespecifikuje míru té mlhy...
Spis nez cokoliv jineho bylo zatazeno nizkou oblacnosti 8/8.
Ostatne v case 1:04 je dohlednost tak brutalni, ze soudny jedinec na mlhovku nesahne. Neni duvod.
Ostatne v case 1:04 je dohlednost tak brutalni, ze soudny jedinec na mlhovku nesahne. Neni duvod.
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
- GeneHawkins
- Letec
My jednou takhle přijeli na starej Rozvadov v noci s mlhovkama (v lese předtím mlha byla) a policajt na nás štěkal, že o tom rozhoduje on, jestli je mlha. Tak jsme si mu řekli o telefon, že bysme jako příště brnkli, jestli jo nebo ne...
Vypnout zadní mlhovku při jízdě v koloně je základ slušnosti. Dokonce to zmiňuje i nejedno video od BESIPu..... Možná příslušník ani nevěděl, že mu mlhovka svítí. Třeba si to spletl s výhřevem zadního okna.
Podle mě byl akorát vymaštěný, podobně jako kokot od celní správy, co mi to poslal před čumák, protože se v připojováku objevilo auto, jehož řidič nic takového nepotřeboval. Neměl rychlost a připojil se stejně až daleko za ním.
To bylo už druhé setkání s autem celníků, poprvé mi to foukli v cac 50km/h do levého při vyjíždění z pumpy, protože před nima najížděl ještě kamion a celníkovi se nechtělo čekat, aby pak následně jel asi stovkou. Stejná situace, truck taky neměl rychlost a připojil se až později
Já na tyhle ocasy raději ani netroubím, nepotřebuju se s nima otravovat, poté co se jim zvedne adrenalin nad drzounem, co na ně bliká, nebo troubí.
To bylo už druhé setkání s autem celníků, poprvé mi to foukli v cac 50km/h do levého při vyjíždění z pumpy, protože před nima najížděl ještě kamion a celníkovi se nechtělo čekat, aby pak následně jel asi stovkou. Stejná situace, truck taky neměl rychlost a připojil se až později
Já na tyhle ocasy raději ani netroubím, nepotřebuju se s nima otravovat, poté co se jim zvedne adrenalin nad drzounem, co na ně bliká, nebo troubí.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
A temhle individuim by nekteri chteli rozsirovat pravomoci, smutny: http://dfens-cz.com/dopravnefasistcky-p ... travy-aar/
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
kdybych nespěchal, tak bych se před ně zařadil a smažil jim ty mlhovky...dvě vždycky potěší! Třeba by mne pak zastavili a popovídali by jsme si osvětlení vozidel
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time