Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od řidičBOB »

o tomhle (protože tam mám několik podobných videí) jsem na na YT dozvěděl, že neohleduplný kokot je řidič vozidla, který je neumí zpomalit a pustit řidiče z připojováku, aby nemuseli zastavit.... :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

sousedka takle neska zkrátila sou fóbiju asi o metr (zepředu), dyž jednomu takovému se taky nechtělo zastavit a "vletěl" ji tam.... s podomácku udělaným traktorem+vlekem na silnici III.tř., bez RZ, bez POV, bez osvětlení, bez označení oje vyčnívající více než metr přes obrys.... sice sousedka nedobrzdila, ale věřím, je ji její právník z toho vyseká
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

Když je za mnou kilometrová kolona, tak zpomalím a probliknu (viz. například https://youtu.be/F6F8bx1JRe0?t=1m8s . Tam jsem bral ohled na to, že to byl autobus a že byl dobře rozjetý. Zpomalili jsme tak na 75km/hod.). No že za mnou jedou 2 auta a ten debílek si nemůže počkat, to už je úplně jiná situace :).
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já jsem toho názoru, že přednost je jasně daná dopravním značením a ohleduplnost si nelze vynucovat...prostěmá dát přednost, tak jí kurva má dát!
ale jak jsem psal - jako pirát je braný řidič, který začne troubit a ne ten, co situaci vyvolá.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
oxik
Letec

Příspěvek od oxik »

M.Z. píše:Co to je za muziku? :D
Feťácká hymna od Uhlíře a Šípa :D
Arkis
Letec

Příspěvek od Arkis »

U mně je to jak kdy. Když vím, že nikoho značně neomezím a hodně někomu pomůžu (například ten autobus), tak ho pustím, ikdyž mám přednost. Věřím, že ten autobus by mi tam nevletěl a chtěl zastavit.
Samozřejmě nikde si ohleduplnost nevynucuji a nejsem zastáncem toho, co se děje například na mém videu z předchozí strany. Žádné "On přibrzdí, když se tam vecpu." by nemělo být, to je samozřejmé.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

já to mám taky podle momentální nálady, rychlosti, tlaku, rosného bodu... Ale tohle, co je vidět na videu, mi vždycky rozparádí pumpu :D
No pain, no gain.
Vespa time \m/
.Z3
Pan Řidič

Příspěvek od .Z3 »

pavproch píše:mně neska pšonský profík sprostě vjel nakolmo z vedlejší, dyž sem jel po I/13 kousek před Českou Lípou, ač na hlavní (lehce nadlimitně rozjetý) sem musel brzdit poměrně dost na krev až na nulu... na klakson mi ukázal fakáče.... zmrd... :ymhug:
Tohle se mi stává celkem pravidelně na příjedu do FM ve směru od Rychaltic. Před Frýdkem z prava z vedlejší od Olešné najíždí polští profící jako by se nechumelilo... Posledně jsem musel úplně zastavit, jel jsem cca 80, svítil jsem, rodina v autě... muselo mu být jasné, že to nedá a stejně to tam v klídku poslal a na troubení se ještě chechtal, zm*d jeden polský...
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
GeneHawkins
Letec

Příspěvek od GeneHawkins »

No, já bych se tam nařadil taky. Já myslím, že nic neporušil. Na rozdíl od tebe teda...
opc
Autoškolák

Příspěvek od opc »

.Z3 píše:
pavproch píše:mně neska pšonský profík sprostě vjel nakolmo z vedlejší, dyž sem jel po I/13 kousek před Českou Lípou, ač na hlavní (lehce nadlimitně rozjetý) sem musel brzdit poměrně dost na krev až na nulu... na klakson mi ukázal fakáče.... zmrd... :ymhug:
Tohle se mi stává celkem pravidelně na příjedu do FM ve směru od Rychaltic. Před Frýdkem z prava z vedlejší od Olešné najíždí polští profící jako by se nechumelilo... Posledně jsem musel úplně zastavit, jel jsem cca 80, svítil jsem, rodina v autě... muselo mu být jasné, že to nedá a stejně to tam v klídku poslal a na troubení se ještě chechtal, zm*d jeden polský...
Tak se mi zdá, že se to od poláků naučili už i naši. Zrovna nedávno se mi to stalo na II/132. Proti mně jede cyklista a za ním kamion. Cyklistu bych míjel o dost dřív než pan profík, ale ten už hodně daleko vybočil do protisměru, aby cyklistu objel. Mně nezbylo nic jiného než plné brzdy až do 0 km/h a počkat než pan profík dokončí svůj manévr. Blbce jsem probliknul dálkovýma a odpovědí mi byl široký úsměv od ucha k uchu doprovázený fakáčem. Bych ho zabil, debila. (pozn.: jasně, ani bych se s tím nerozjel)
OPC
Odpovědět