Onboard videa
Re: Onboard videa
Rychlo mix ze dneška..
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
PZSR může všechno...jako u nás - dělají přece hlídkovou činnost
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
To predsa vsetci vieme...nie je predsa zle si obcas pripomenut ich zasluznu cinnost
Skoda ze nemam natocene ako ked som na Touaregu stretol v lavotocivej zakrute v protismere predbiehat PZSR na motorke...neuhnut mu takmer do Vahu tak mu ten spatak ide priamo na prilbicku
Skoda ze nemam natocene ako ked som na Touaregu stretol v lavotocivej zakrute v protismere predbiehat PZSR na motorke...neuhnut mu takmer do Vahu tak mu ten spatak ide priamo na prilbicku
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Chodkyni jsem vůbec nezaregistroval, takže jsem nepočítal s tím, že bude zastavovat a někoho pouštět.. no co stane se
Tak tahle ptakovina je zatim number one: https://vid.me/e/DIBtctrl_j píše:Pred casem jsem zde chtel zalozit vlakno s nazvem "Fetis kruhovych objezdu", protoze jejich zoufala vystavba na tech nejnemoznejsich mistech…
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Ta tam nakráčela dost sebevědomě. Pokud se nepletu, byla jakási studie, že na osvětlených přechodech je více nehod než na neosvětlených, protože chodec si neuvědomuje, že on auto vidí daleko dopředu, ale řidič často chodce vidí, až když nakráčí do relativně malého osvětleného prostoru přechodu... tedy řidičovi zustává jen krátký čas na reakci.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Hodně solidní..hlavně loket na okýnko a jedu!