Onboard videa
Re: Onboard videa
Chtěl jsem se zeptat na váš názor co byste dělali s onboard videem na kterém mám zachycenou jízdu policejní dodávky na D1, jejíž řidič se dopustí několika přestupků a jede celkem neurvalým stylem i v koloně. Je tam jízda nejprve bez majaků v opravě ve 2,2-metrovám pruhu (dalo by se dohledat kolik má ta jejich kraksna šířku přes špígly) a podjetí jiného auta zprava - mimo kolonu (ne žebych to sám nikdy neudělal, ale já nemám v popisu práce pomáhat, chránit a jít příkladem...). Později v druhé koloně před Brnem zřejme dojde trpělivost a pustí majáky a "prohrne" si cestu kolonou. O půl hodiny později ho předjedu jak si to šine opět bez majáků na Vyškov... Je to dodávka ještě ve starých barvách s pruhem, ale vzhledem k tomu, že použili majáky se asi nejednalo o nějaký transport vyřazeného auta někam.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Poslat na OVK a oni si to už předají. Přiložit k tomu datum, čas, místo a RZ.
Ale pravděpodobně ti odepíší, že se jednalo o stanovený útvar, který nemusí dodržovat...bla, bla, bla. Ale řidič pojeb (15/3) stejně dostane, protože to je standardní postup nadřízeného
Ale pravděpodobně ti odepíší, že se jednalo o stanovený útvar, který nemusí dodržovat...bla, bla, bla. Ale řidič pojeb (15/3) stejně dostane, protože to je standardní postup nadřízeného
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Nebyl to nahodou Transporter s pocatecnimi znaky na RZ "1AD...."?
„Simplify, then add lightness.“ /Colin Chapman/
Byl to VW LT/Crafter 1A5 7419 v pátek 12.6. kolem 17h, ale jeli dva tak nějak pospolu, ten druhý jel kultivovaněji. Místo, datum, čas a RZ je přímo na videu, asi to nějak sestříhám (nikdo asi nebude zvědavý na celovečerní film z páteční D1) a pošlu na zmíněný OVK, ať si s klukama udělají pořádek.
3.0 B58 & 2.2 M54 & TSI
- Plzeňská Teplárenská
- Autoškolák
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím vespolek,
jaká je aktuální nejlepší onboard kamera co jde koupit?
díky
jaká je aktuální nejlepší onboard kamera co jde koupit?
díky
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Hmmm...to je težko říct. Já používám MiVue 588 a ty jsou vcelku kvalitní. Hlavně obraz v noci je velmi obstojný. Lze použít i 64GB kartu a CZ záruka. Nevýhodou je, že je kamera, včetně držáku, docela veliká a vertikální.
Teď jsem si koupil COWON AW2, která je pro mne lepší, protože je horizontálního provedení. Obraz docela ujde, ale vzhledem k ceně je to stejně úlet. 64GB karty podporuje také, navíc má možnost wifi propojení a mobilem nebo tabletem.
Co jsem zkoušel, tak obstojná byla i BlackVue, ale některé kousky měly problém se zvukem. Ale nyní je venku nějaká nová řada, tak snad už to bylo odstraněno.
Teď jsem si koupil COWON AW2, která je pro mne lepší, protože je horizontálního provedení. Obraz docela ujde, ale vzhledem k ceně je to stejně úlet. 64GB karty podporuje také, navíc má možnost wifi propojení a mobilem nebo tabletem.
Co jsem zkoušel, tak obstojná byla i BlackVue, ale některé kousky měly problém se zvukem. Ale nyní je venku nějaká nová řada, tak snad už to bylo odstraněno.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
díky moc, čekal jsem trošku jednoznačnější odpověď
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
No keby som to mal pouzivat iba v jednom aute a chcel to mat dobre schovatelne, tak toto je velmi zaujimava moznost...
Ale ktora je najlepsia? To asi nik nevie
Ale ktora je najlepsia? To asi nik nevie
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ten COWON AW2 je podobného principu...akorát ovládání je přes mobil/tablet skrze wifi, což mi přijde malinko lepšejší.
EDIT: tak jsem se kouknul na zoubek K1S. Problém bych viděl v Ambarella procesoru, protože ten má tendenci rušit rádio. Tento procesor používají téměř všechny čínské kamery - od těch za 40USD až po ty 200USD. Pak jsou známé také problémy se zvukem, který není příliš kvalitní a se zamrzáním záznamu. Stejně tak je méně kvalitní typ CMOS senzoru, což může mít vliv na noční záznam.
EDIT: tak jsem se kouknul na zoubek K1S. Problém bych viděl v Ambarella procesoru, protože ten má tendenci rušit rádio. Tento procesor používají téměř všechny čínské kamery - od těch za 40USD až po ty 200USD. Pak jsou známé také problémy se zvukem, který není příliš kvalitní a se zamrzáním záznamu. Stejně tak je méně kvalitní typ CMOS senzoru, což může mít vliv na noční záznam.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time