Onboard videa
Re: Onboard videa
Jo horizont je mrcha ...
Proháním atmosféru 2,5 V6, 1,8T a dále 2,8T V6 4x4, k tomu ještě 3.0 R6 s kompresorem a 3,0TDI. Až na jedno auto samé 6-ti válce. A navzdory ekoteroristům si to užívám . Zahájil jsem boj proti globálnímu oteplování - pořídil jsem si roadstera .
Normálně bývám brzda provozu já, tak pro jednou nějaká změna
Dneska to bylo opravdu blbé. Všichni jeli jako by byla kalamita. E50 byla úplně v pohodě a na ní lidi jedoucí 60kmph.
Jo a ten konec... to zná snad každej. Všichni sme si někdy chtěli vyzkoušet kontrolovaně-nekontrolovaný smyk .
Jo a ten konec... to zná snad každej. Všichni sme si někdy chtěli vyzkoušet kontrolovaně-nekontrolovaný smyk .
Mohl by mě někdo jako lajkovi, co má auto bez jakýchkoliv asistentů vysvětlit, co to bylo za brzdění od 2:50? To mu dělalo ABS?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Nikoliv - pán dělal přesně co, co se s ABS dělat nemá - přerušované brzdění.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Když ti sepne ABS, tak to nemá vůbec vliv na brzdové světla - pořád jen svítí. Takže tady pán buď špatně šlapal na brzdový pedál nebo má chybu v elektroinstalaci. Každopádně jestli šlapal, tak šlapal docela rychle nebo tu brzdu jenom lechtal . V obou případech je to špatně.
Nebo ti vysílal morseovkou signály
Nebo ti vysílal morseovkou signály
- GeneHawkins
- Letec
Přesně tak, zablikal brzdovkama, aby sis uvědomil, že hodně zpomaluje.
Díky za vysvětlení. To, že na mě blikal mě taky napadlo, ale všichni jsme jeli jako s prominutím posraní.
Já jsem taky blikal na auto za mnou varovnýma, když vyjel zpoza horizontu. No jo, nikdo nechce, aby do něho někdo nabořil
Já jsem taky blikal na auto za mnou varovnýma, když vyjel zpoza horizontu. No jo, nikdo nechce, aby do něho někdo nabořil
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.