Onboard videa
Re: Onboard videa
To byl ten přizabitý kluk na motorce, kterého srazili... teda zastavili donucovacími prostředky?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
nene...na Kladně zabíjejí sebe nebo chodce...
Přizabitý kluk byl v Pze a tam to bylo spíš o sebeovládání. Proti stylu zastavení já vcelku nic nemám - kluk měl zastavit na výzvu. Problém nastal až v okamžiku, kdy ležel na zemi a přemotivovaný PACH do něj buši pěstma
Přizabitý kluk byl v Pze a tam to bylo spíš o sebeovládání. Proti stylu zastavení já vcelku nic nemám - kluk měl zastavit na výzvu. Problém nastal až v okamžiku, kdy ležel na zemi a přemotivovaný PACH do něj buši pěstma
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
To zastavení bylo v pořádku. Teda až na to, že rozdělali služební auto o sloup. Ten policajt to potom silně nezvládl a to samé ti ostatní, kteří ani nešli tomu klukovi pomoct.
Jo při takové práci to člověk nemá lehké a ty nervy se kupí. Taky si někdy říkám "Co tu ku*va dělám". Zatím nejhorší u čeho jsem byl, tak byl chlap rozdělaný ve staré škodovce pod návěsem náklaďáku. Prostě si z auta udělal kabriolet, akorát zapomněl vystoupit.
Jo při takové práci to člověk nemá lehké a ty nervy se kupí. Taky si někdy říkám "Co tu ku*va dělám". Zatím nejhorší u čeho jsem byl, tak byl chlap rozdělaný ve staré škodovce pod návěsem náklaďáku. Prostě si z auta udělal kabriolet, akorát zapomněl vystoupit.
- GeneHawkins
- Letec
Přesně.řidičBOB píše:nene...na Kladně zabíjejí sebe nebo chodce...
Ono si na to časem zvykneš a už to tak nebereš. První větší zásah si pamatuju dodnes, ale s dalším a dalším ti to už tak hrozné nepříjde. Když budu hnusný, tak to řeknu takhle. Pokud to je mrtvé, tak ti to už žádné problémy neudělá. Pořád mi příjde lepší seškrábávat někoho z vlaku či kamionu než se na ulici rvát s feťákem, co má otevřenou zlomeninu nohy a nechce na sebe nechat sáhnout.
Naštěstí takové věci nejsou na denním pořádku a většinou vyjíždíme k lehčím dopravním nehodám, kolabujícím důchodcům a podobným věcem.
Naštěstí takové věci nejsou na denním pořádku a většinou vyjíždíme k lehčím dopravním nehodám, kolabujícím důchodcům a podobným věcem.
- GeneHawkins
- Letec
Tak jako tam nezávidím...
a proč, že si tam nemůžeš dát vlastní kameru?Píí píše:
Musím říct, že až na řidiče/čku Mercedesu A to byl celkem krásný a čistý průjezd. Většinou takové štěstí v sanitce nemám, protože je o něco větší a hlavně narážím na samé ignoranty. Co mě celkem štve je, že si nemůžu do sanitky dát vlastní kameru .