Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od řidičBOB »

Jo, středem je to nejlepší!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

V tomto případě bych to asi skousl, protože jezdit s takovým náklaďákem určitě není žádná sranda a asi se bál, že bude brát svodidla. No já jsem celkově vůči kamionům celkem tolerantní, takže mě neposlouchejte :D .
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

KAždý den tamtudy projedou stovky kamionů a zcela normálně. Když to není sranda, tak ať jde pičus dělat na stavbu a nesere se za volant!
No pain, no gain.
Vespa time \m/
pavproch
Letec

Příspěvek od pavproch »

já byl ke kamjonům taky tolerantní, než mě na hňupisku u bývalého kina snad jen o 10cm nesetřelil (já na bajku z kopce po své straně cca 60km z kopca, ten hajzl dřevokamion Solanský, s.r.o. proti mně předjížděl asi kilo nelivíc) takže sem i s bajkem šlajfoval a odušu skákal na krajnici.... od té doby, dyby to šlo, tak s sebou vozím odjištěný MP5 nebo rovnou RPG7 a pálim na potkání.... preventivně... hajzli kamjonistický!
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Píí: řídit kamion je náročnější, ovšem tohle byl nějaký debil, co na všechny sere. Nemá žádný důvod jezdit středem a vadí mi to i na zúžení D1, kde to tak někteří praktikují.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Píí
Pan Řidič

Příspěvek od Píí »

Taky už jsem měl pár nepříjemností s kamiony, třeba i při výjezdu, když jsme jeli přes dálnici, tak nás párkrát zablokovaly. No určitě jsem nezanevřel na všechny. Třeba několikrát do týdne potkávám kamiony v zúženém místě pod mostem a ikdyž mám přednost, tak je pouštím. Raději zastavím to svoje "lehké" auto než aby on zastavoval plně naložený kamion. Vím, že hodně lidem se to nelíbí a měl bych striktně držet zákonů, ale v tomto případě to nevidím tak černě. Omezím sebe a maximálně ještě jedno auto za mnou a řidičovi kamionu ulehčím práci o deset kvedlání pákou.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

...a on se Ti pak příště za to třeba takhle odmění :-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
marv
Řidič začátečník

Příspěvek od marv »

Tohle mě pobavilo, když se potkají 2 blbci... To neustálé troubení, hard-rock, řvoucí vytočený motor nějakého šrotu.. :ymapplause:
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

smutná je ale jiná věc - krom čuráka vlevo je vidět také hodně debilů uprostřed a pravý úplně prázdný.
Ale nesprávné užití jízdních pruhů nikdo nekontroluje - dokonce sami policajti jezdí vlevo nebo uprostřed.
Popravdě - já tyhle zmrdy z principu úplně nechápu. Vždyť není žádný problém uhnout a rychleji jedoucí auto pustit - možností i na tomto videu bylo vcelku požehnaně.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Vydržel bych za debilem v Multivanu cca 3s, bylo jasné, že si troubiče vychutnává.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět