Další zajímavá autovidea

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Re: Další zajímavá autovidea

Příspěvek od pjanda »

Trophy: Spise dostava zaplaceno za to, aby se tak tvaril ;) Samozrejme to muze u kazdeho fungovat ruzne, ale sam jsem po tom vse, co jsem v autech zazil, k cizimu jezdeni pomerne apaticky, at uz je jakekoli. A nepredpokladam, ze by na tom byl jinak. Bojim se spise kdyz nekdo jede nedokonale s mym autem (o auto), ale ne o sebe :)

A abych nezapomnel, takto funguje kombinace Hummer + vodka (a zena za volantem ;) )

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

pjanda píše:ale sam jsem po tom vse, co jsem v autech zazil, k cizimu jezdeni pomerne apaticky, at uz je jakékoli.
Tak to já vůbec.
Jsem velmi citlivý na jízdní styl a velmi trpím, pokud se mnou někdo jede "nesprávně". Nevadí mi rychlost, nevadí mi porušování všemožných předpisů, ale velmi mi vadí, pokud někdo nemá cit (cukavé řazení, trhavé točení volantem, nesmyslná stopa...)
2.9T RWD
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

HM: Tim samozrejme trpim tez, ale mluvil jsem o strachu. Vadi mi i nepresne meziplyny ;), ale strach z toho nemam, jen to neni prijemne...

Dnes bych tu mel neco lehciho - bikini mycka od "Putinovy armady" ;) Cele to asi bude nejaky predvolebni marketing, viz to video co nasleduje, pro dokresleni situace...

Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Dost bylo slunecni clony, toto je konecne poradna ochrana pred automatickymi mericimi systemy ;)) A jak uvidite, policie si ho hned nasla, pirata jednoho ;)

Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Toto video je castecne o necem jinem, ale prekvapuje me, kolik popisovanych "aerocars" vubec vzniklo a ze se to sveho casu dockalo v Americe takove obliby...

Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Jeden zajimavy rusky sprint, uz kvuli tem autum - Viper ACR s kompresorem Paxton (cca 750 koni) vs. Kouenigsess CCXR. To se jen tak nevidi :)

Start nic moc ani z jedne strany, hlavne ten Viper je ponekud neposedny :)
Skanz3n
honziss
Letec

Příspěvek od honziss »

Koenigsegg ten rozjezd teda dost zkazil....
R4...258k
R3...261k
EV...264k
HondaMan
Letec

Příspěvek od HondaMan »

Je vážně dobrej :-)
2.9T RWD
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Pagani Zonda R i s Horaciem Paganim pri predavani vozu zakaznikovi na zavodnim okruhu. Tomu rikam predavacka podle mych predstav ;)

Skanz3n
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Z tohoto cloveka by si mel vzit priklad onen psychopat z Lazni Bohdanec, tak daleko to zatim nedotahl. Nebo Bohuslav Sobotka by tak mohl ziskat par politickych bodu.

Za volant tohoto obrnence totiz usedl Arturas Zuokas, starosta Vilniusu, aby pry rozjezdil vozy zbohatliku stojicich na zakazu stani, zde konkretne snad v pruhu pro cyklisty. Jeho slova rikaji vse...
Arturas Zuokas píše:I wanted to send a message. I want to point out that if you have a car and more money it doesn’t mean that you can park it everywhere. Recently there’s been an increase in this type of parking violations, and it shows a lack of respect for others.
Zda se to az neuveritelne, snad zdroje nelzou :)

Skanz3n
Odpovědět