Onboard videa
Re: Onboard videa
Mě se SPA taky hodně líbilo, jen bohužel kombinace normálních pneu a malých brzd nebyla úplně optimální. Je to krásný přírodní okruh a takový nájezd plnou rychlostí do Eou Rouge s dalším CTR cca 5m přede mnou asi jen tak z hlavy nevymažu . Ale i tak je Ring úplně jinde, skoro se mi chce říct že je to jiný sport . Ano byl jsem tam s CTR klubem, jen asi bude chvíli trvat než se tam zas podívám - přeci jen je to finančně docela ranec. Příště, ale dám vědět...
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017).
Jo, to bude ono Já totiž chvílema úplně slyšel svojí deltu, když má motor 6000+ ot a na výfuk mám taky trochu hrabánojarka píše:one-z: motor je doufám v pohodě, i když mi tam něco chrčí, ale to je daný jinýma svodama a ve výfuku mi taky něco chrčí + vzadu je vykucháno, takže ten zvuk je takový všelijaký. Jinak do omezovače (8600) na tom videu nešel ani jednou.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Aspon ze ten v superbu ho pustil a ne jak ten posuk co to natacela a spis se snazil pritizit ...
Jak snadno mohl zmizet, hned jak by se před ním stojící fabia rozjela, ale proč to dělat jednoduše...
kade vedie taká sudshleife??
nadherna ukazka debila za volantem natacejiciho vozu njn.řidičBOB píše:http://www.youtube.com/watch?v=c70x_xAQ ... re=feedlik
Viz tema o nejlepsich silnicich v CRbrasci píše:kade vedie taká sudshleife??
http://forum.autoforum.cz/viewtopic.php ... =195#p8577
Nebo kdyz uz jsme v tematu onboard videa, pak cca prvni petina trati je videt zde:
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Skanz3n
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Je zajímavé, jak se nikdo nepozastavuje nad místem a způsobem otáčení toho řidiče BMWgoes píše: nadherna ukazka debila za volantem natacejiciho vozu njn.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time