Onboard videa
Re: Onboard videa
Vezl jsem ženu do porodnice (bohužel blbá kamera, 3 dny stará GS-1000 lehla )
"Speed hasn't killed anyone. Sudden stopping, that's what gets you." - Jeremy Clarkson
Záběr zepředu by tam nebyl? Hrozně mě to vytáčí jet pozadu. Navíc rychlost vypadá tak poloviční na to jak míjíš ty předjížděné. Co je to za povoz?
EDIT - aha až z popisku videa na YT jsem to pochopil.
EDIT - aha až z popisku videa na YT jsem to pochopil.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
o GS100 uvazuju, ale ty zvesti, ze lehne kazda 3. me desi. kde jsi kupoval?KFL píše:Vezl jsem ženu do porodnice (bohužel blbá kamera, 3 dny stará GS-1000 lehla )
Autoforum.cz
V12 + H6 + V6d + R6t + R4t + R4t + R4 + R4 na dvou
mmira: doporučuji uvažovat spíš o GS3000
noční záznam
Denní záznam
Koupil jsem jí asi za 65 USD na alibabě...A myslím,že oproti GS1k má lepší obraz v noci,i když samozřejmě nemůžeš očekávat zázraky za ty prachy
noční záznam
Denní záznam
Koupil jsem jí asi za 65 USD na alibabě...A myslím,že oproti GS1k má lepší obraz v noci,i když samozřejmě nemůžeš očekávat zázraky za ty prachy
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
omrknu, dekujisune2009 píše:mmira: doporučuji uvažovat spíš o GS3000
Autoforum.cz
K té policii: Tak každý může udělat chybu a navíc ju uznal a to se taky počítá .
Arkis: ano to je pravda,ale já kdybych se omlouval u policie,tak mě sníží částku tak maximálně.Ale obecně mám smůlu na vzdělané strážníky MP.Třeba máš jinou zkušenost. S PČR jsem zatím takovou smůlu neměl a u nich nemám problém s respektem vůči nim,ale mám řidičák krátce(9let a cca 350t km najeto) oproti zdejším borcům.
Fluence 1.6 16v
E46 330ci "roofless"
E46 330ci "roofless"
Toto sem potkal před nedávnem na silnici.
https://www.youtube.com/watch?v=i6iSAwLsApM
Moje kolo s Imprezou
Moje kolo s Imprezou