Onboard videa
Re: Onboard videa
Co to? Mrtvý bod nebo jen nedával pozor?... Mimochodem nevím jestli si si toho všiml, ale nejde ti rychlost na kameře.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
psal si smsku...
Vyjížděl jsem od benzínky, takže se ještě nechytlo GPS
Vyjížděl jsem od benzínky, takže se ještě nechytlo GPS
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Takovýto druh kokotizmu je k vidění převážně u řidičů kamionů....
BTW: ten fakáč by mi asi stál za to, abych opustil své vozidlo
BTW: ten fakáč by mi asi stál za to, abych opustil své vozidlo
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ridic v oktavce je idiot, presne kvuli takovejm pak cekame zbytecne v kolonach u kazdy ptakoviny...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
mno, na tyhle situace (ref most ve valmezu a zúžení ze 4proudovky na jednopruhý kruhák) mám přesně opačný názor než řB a honzisss (pravda, ale takový naschvály jako ten jurák v oftáce nedělám) a sice, že ti co se snaží o zipování, narušují (a to tak, že výrazně) plynulost pohybu štrůdlu v pravým, takže když vidí vocogou, do levýho (ač je volný) by se cpát neměli (zdůrazňuju, že fčíl neřeším pravidla silprovozu, ale elementární slušnost a ohleduplnost na silnici)
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
Problem je, ze elementarni slusnost (v tomto pripade zustani v pravym pruhu) snizuje propustnost komunikace. Kdyz by do toho levyho pruhu najelo kazdy druhy auto a pak se zase zazipovali, tak kolona bude kratsi a bude se rychlejc rozjizdet, to je proste vedecky prokazanej faktpavproch píše:mno, na tyhle situace (ref most ve valmezu a zúžení ze 4proudovky na jednopruhý kruhák) mám přesně opačný názor než řB a honzisss (pravda, ale takový naschvály jako ten jurák v oftáce nedělám) a sice, že ti co se snaží o zipování, narušují (a to tak, že výrazně) plynulost pohybu štrůdlu v pravým, takže když vidí vocogou, do levýho (ač je volný) by se cpát neměli (zdůrazňuju, že fčíl neřeším pravidla silprovozu, ale elementární slušnost a ohleduplnost na silnici)
Ale jinak chapu, ze s tim maji lidi problem a zrovna tak chapu, ze najde vzdycky nekdo ublizenej-spravedlivej, kdo to zaspuntuje, to chce cas...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
v německu nebo i jinde, kde jsou vyježdění řidiči, co se dokáží rychle orientovat v provozu ano, u nás (každá druhá lopata za volantem) ne...
I u nas uz to zacina bejt lepsi. Nekdy v sobotu k ranu na D1 jsem se az divil, jak lidi ten zip uz docela zvladaj.pavproch píše:v německu nebo i jinde, kde jsou vyježdění řidiči, co se dokáží rychle orientovat v provozu ano, u nás (každá druhá lopata za volantem) ne...
R4...258k
R3...261k
EV...264k
R3...261k
EV...264k
u nás na dálném východě to teda rozhodně nefunguje
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
ZIP je základ v kolonách. Pokud pojedou všichni "ohleduplní" v pruhu, který nekončí, tak je propustnost menší než když se to rozdělí i do toho, který končí a auta se budou v místě konce vzájemně řadit.
Jsou bohužel řidiči, kteří se řadí 100/50/200 m před koncem pruhu; jsou bohužel i tací, kteří u konce pruhu auto před sebe nepustí a také jsou řidiči, jací byli vidět na videu - všichni jsou kokoti a někteří si ještě myslí, že jsou v právu.
Jsou bohužel řidiči, kteří se řadí 100/50/200 m před koncem pruhu; jsou bohužel i tací, kteří u konce pruhu auto před sebe nepustí a také jsou řidiči, jací byli vidět na videu - všichni jsou kokoti a někteří si ještě myslí, že jsou v právu.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time