Onboard videa
Re: Onboard videa
jj, a další perlička byla, jak komentátor TV prima povídal, že není auto, které by jim ujelo
2.0i 107kW
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
šmoula: to je již mnohokrát otevřená diskuze... Jejich auto má výhodu diskotéky, takže opravdu není mnoho aut, resp. řidičů, co by našli koule na honičku s R36.
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
řidičBOB píše:Normálně nee, ale když je v autě přítomen pan redaktor, tak je potřeba brát všechno, co je... Ono to byli totiž jediní piráti za celou směnuCaddy píše:Tyvole, to byl zase vytvor....ze ja se tim vubec zdrzoval....chudak prat, co jel v noci 150, tyjo, jsem myslel, ze takvoe ani nechytaji....a jeste takovej slusnej v pohode typek, otho mi bylo fakt lito...
Mě ale víc fascinuje pitomec, který si dá před jízdou 2 piva a po dálnici to valí 190 Mimo to má kartu řidiče tak plnou, že tyhle přestupky už se tam snad ani nevejdou
To není na zadržení ŘP, ale rovnou na hospitalizaci na uzavřeném oddělení psychiatrické léčebny
to je asi fakt, kdyz vybrali ozralu a hned potom chudaka, co jel 150 kmph, to zrejme byl druhy nejhorsi pripad, jaky videli Aspon to potvrdilo, jak je othle zbytecne a kolik tech piratu vlastne je
- Road_Runner
- Adept autoškoly
A to je ještě předjížděl, změřili ho až poté přední kamerou... Ani ho nenapadlo, že v té tmě míjí modrý passat s posádkou oblečenou ve svítivě žluté.řidičBOB píše: Mě ale víc fascinuje pitomec, který si dá před jízdou 2 piva a po dálnici to valí 190
Už jsem tu také.
S novináři se nemluví, policistům nevysvětluje.
A pak že jsou R36 nápadný
God save me from my friends, I can protect myself from my enemies
Titulek 300 a nemožnost ujet tomuhle "supervozu" mě fakt dobře pobavil..
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
huste:) Ale jako na to, jaky je tam provoz a uzke pruhy, tak si to frajer docela hasi
- Road_Runner
- Adept autoškoly
+1carusmike 5 months ago píše:disgraceful driving, first the speed is far too high for the location and secondly very poor reactions as the car could have made the corner safely and avoid collision. There was plenty of time to think. The driver of this car only knows excessive accelerator and brake. Very inexperienced and incapable driver.
Už jsem tu také.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
http://praha.idnes.cz/video-agresivni-r ... zpravy_zep
Agresivní řidič? Mrdka taxikářská to je!!!
Agresivní řidič? Mrdka taxikářská to je!!!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time