Onboard videa
Re: Onboard videa
no to sice jo, ale jinak tam není žádná dočasná/přenosná dopravní značka, takže ty kužely vlastně nic neznamenají.. jen tam překáží
Pravda vyděsí
Rychlejší jede
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Je to dopravní zařízení, označení ve vyhlášce je myslím Z1.Brus píše:a vůbec na základě čeho tam MP ty kužely dává? beztak to nic neznamená.. vždyť to přece není dopravní značka.
Podařilo se někomu najet na řadu kuželů tak, že byly vystřeleny do vzuchu? Občas je to vidět při honičkách v nějakých postarších komediích. Nemám to kde vyzkoušet
- ultima ratio
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
Na škole smyku jsem pár gumových kuželů přejel, ale maximálně se zamotaly do podběhu.
Co si myslíte o tomto smradovi?
*Jestli to tu už někde je, tak se omlouvám za OT.
*Jestli to tu už někde je, tak se omlouvám za OT.
Co by, smrad, který do ruk dostal auto s tak 5x větším výkonem, než by bylo vhodné + jel bez dozoru. Jinak to ani dopadnout nemohlo.
Rychlost zabíjí!
Na chvíli po přejetí horizontu se vznesl do vzduchu, auto ztratilo kontakt s vozovkou a to už neměl šanci vybrat. Každopádně debil, kdyby to tam znal, takhle by nejel....
MB W202 C200 100KW