Onboard videa
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
skoro lacina styl
Bond007 píše:
premyslel jsem co uprimneho napsat... vyslo mi - jste vazne kurvy
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
PJ o 1M:
Na rovinkách jako by se ji nelíbilo, do zatáček se ale pokládá ochotněji než dámy z E55 do postele.
co se divíš?!? prosim tě, (vsadím se, že ošlajfkovaná) úplně normální pyča s pražskou značkou, takových (hlavně) po našich dálnicích jezdí tuny.... hlavně teda ale ve flítových oftákách a prassátkách, ale často právě i v A6-kách
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
já se nedivím ....myslel jsem si, že budu mít pěkný záběr a oni tam jen zužili silnicipavproch píše:co se divíš?!? prosim tě, (vsadím se, že ošlajfkovaná) úplně normální pyča s pražskou značkou, takových (hlavně) po našich dálnicích jezdí tuny.... hlavně teda ale ve flítových oftákách a prassátkách, ale často právě i v A6-kách
Bond007 píše:
PJ o 1M:
PJ o 1M:
Nejhezčí pohled na 100vježatou je ve zpětném zrcátku.
To bylo hodně čistý, za to . Jen si teda moc nepomohl.acer.t píše:skoro lacina styl
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
Mám překážku v cestě, ale to přece neznamená, že se zachovám podle pravidel
Rychlost zabíjí!
a vůbec na základě čeho tam MP ty kužely dává? beztak to nic neznamená.. vždyť to přece není dopravní značka.
Pravda vyděsí