Onboard videa
Re: Onboard videa
vcerejsi porce veprovyho!
ISeeDumbPeople www.youtube.com/playlist?list=PL06814645B6F60D58
pěkné, ale prosím, pořiď si lepší kameru ..BeNiSh píše:vcerejsi porce veprovyho!
na kolejích protisměrem to je hodně přísný....Alex.. píše:pěkné, ale prosím, pořiď si lepší kameru ..BeNiSh píše:vcerejsi porce veprovyho!
http://www.youtube.com/watch?v=6D6Gv5DFKsU[/youtube]
leto se blizi a Podbaba je opet semenistem analnich drazdidel!
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
hlavně, že mají vedle značenou cyklostezku...banda kokotů!
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
Ani se jim nedivim, když je ta stezka tak debilně udělaná. Sloupy pouličního osvětlení v cestě, každou chvíli přerušení silnicí, chodci, bruslaři (tady jich sice moc neni, ale jinak je to furt - stačí se při jízdě na Podolskym nábřeží odpoledne za hezkýho počasí kouknout na chodníko-cyklotrasu, já bych tam nejel, ani kdyby mi za každou cestu na kole tudy zaplatili 10 000). Teda divim se jim hodně, že když už jedou na kole, tak proč ne do přírody mimo silnice a ne do rušný Prahy, ale to už je zase jiná písnička.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
- jsem slušný řidič s čistým bodovým kontem
"Zpřísňování trestů je jen marným pokusem omezených hlav, terorem si vynutit úctu k zákonům." (Rousseau)
tak ona je to i stezka pro chodce, coz sou prave ti bruslari, kolobeznici, skateboardi apod. musej se smirit s tim, ze v tomhle useku se musi o "svuj" prostor delit, davat na ostatni pozor... coz jim mnohdy nejde pres pysky ostatne taky bych radsi uvital, aby se nevyhazovalo za zbytecny stezky, ktery se stejnak dostatecne nevyuzivaj a elastaci by mohli jezdit pri kraji, jak pravi zakon bez nejakejch specialnich privilegii, o ktery neustale bojujou ty omezeny skupinky neziskovkovejch kriplu ze Zmrdo*matu a spol.
Přesně tak. Hlavní problém je v tom, že kolo by vůbec nemělo bejt nějakej dopravní prostředek po silnicích v centru měst atd., ale jako sportovní/volnočasová aktivita v přírodě max nějakejch zapadlejch silničkách.
Audi S4, 3.0TFSI quattro 245kW (333k)