Další zajímavá autovidea

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Re: Další zajímavá autovidea

Příspěvek od Snowman000 »

Zachytil som spravne ze MP4-12C(mimochodom nazov ako mikrovlnka...)nema vypinatelne ASR a ESP a ze to je podla B. Collinsa dovod preco malo o 2 sekundy horsi cas? :D Vlastny gol Mclarenu :D
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Konecne jsem to prohledl cele a rikaji to tak :) "Traction Control" si mysli, ze je chytrejsi nez ridic, a tak nejde vypnout. Myslim, ze spou s automatem dalsi skvely sportak pro nesvepravne ;)

Fascinuji me casy F458, ale jestli to nebude tim, co nedavno psal Chris Harris - ze Ferrari vzdy prizpusobuje auta kazdemu testu tak, aby zvitezila, zakaznik si pritom koupi neco jineho. Musim si s tim nekdy sjet...

Mne jsou beztak sympaticke jen GT2 RS a R8 V10, protoze jako jedine z tech nekolika aut se dodavaji s manualni prevodovkou :) Gallardo tedy take, ale to zase v teto verzi nema nikdy strechu :)
Milovník starých pořádků.
Skanz3n
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Tak to tak teda fakt je :) hmmm, ze sa to neda vypnut v S-klasse, kde by to snad nikdo nikdy vypnut neskusal(ja ano :D), co ich aj tak nejak neobhajuje, ale pri aute urcenom na okruhy, kde je predpoklad, ze si to kupi aj niekto kto netravi cely zivot s gelom na vlasoch a behanim za gulatou vecou po trave a chce a ma pravo chciet maximum z auta ktore si kupil...tak to fakt nepochopim :)) Zaujimave su samostatne videa jazd, najditelne na strankach CAR magazinu, hlavne jazdu (bezduchu) v tom pozemnom presuvaci MP4 cosi...

Kazdopadne by ma tiez zaujimalo, kolko nahradnych F458-ciek parkovalo opodial, pre pripad nudze;)

Inak suhlasim aj ja...kym budem mat pravu ruku a lavu nohu, tak mi do mojho auta nikdy nesmie automat...preto aj moja volba by bola GT2 RS alebo R8 V10, no najviac som sa zakukal do GT3 RS 4.0 :x
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Vrooom
Letec

Příspěvek od Vrooom »

Oo Lambo teda zni :) docela o kus vede pred ostatnima. Vzhledove zase nejhezci 458 a jizdne gt2rs. Myslim, ze rikal, ze se kazdym kolem zlepsoval? Mclaren teda velke zklamani, na to jak se o nem mluvilo jako o zlomovem aute ... Vzal bych asi Ferrari, jeho dabelskej predek zeru :)
pjanda
Administrátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pjanda »

Pridam jedno docela zajimave video z jineho soudku - Junior Strous s Radicalem v nejakem treninkovem kole na Brands Hatch. Nejede to spatne, i kdyz nizko ulozena kamera tomut v tomto pripade dodava vice rizu, nez ho to realne ma...

Milovník starých pořádků.
Skanz3n
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Snowman000 píše:Zachytil som spravne ze MP4-12C(mimochodom nazov ako mikrovlnka...)nema vypinatelne ASR a ESP a ze to je podla B. Collinsa dovod preco malo o 2 sekundy horsi cas? :D Vlastny gol Mclarenu :D
Cože?? McLaren nemá vypínatelný ASR a ESP? Tak to bych teda u Macu nečekal...
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
jarka
Letec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jarka »

Tak vzhledem k tomu, že nemá ani klasické stabilizátory a jejich funkci supluje aktivním řízením tlumičů mě to ani nepřekvapuje. A namísto LSD má aktivní přibržďování kol :) ... Krásná elektronická hračka, jen by mě zajímalo až s tím někdo bude chtít vyjet za 10-15let jestli ty auta budou ještě funkční.
"Auto s pohonem předních kol je jako řízená havárie." - Walter Röhrl (Speed, 04-2017). :D
metaljohn
Mistr volantu

Příspěvek od metaljohn »

Hergot a to jsem si myslel, že McLaren půjde klasickou cestou. Podílel se na vývoji Gordon Murray? Moc mi tento styl k němu nesedí.
MX-5 NB 10th AE, ex BMW E46 323i
Snowman000
Letec
Kontaktovat uživatele:

Ne ne, co viem tak urcite nie, toto je rukopis cisto marketingu a chcu aby si zakaznici pripadali jak v "efjedicke vole"...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
beaumont
Letec

Příspěvek od beaumont »

Pěkné video s tím srovnáním supersportů :ymapplause: :x Potěšilo mě, že i "standardní" Ferrari 458 "dá" 911 GT2RS, byť Ferrari možná mohlo mít nějakou tu podporu navíc. A to ještě přijde 458 Corsa (nebo Scuderia nebo jak se to bude jmenovat)... Italia se prostě povedla :ympeace:

Jinak k McLarenu: Na konci videa píšou něco o technických problémech a o tom, že s autem v OK stavu zajeli 1.28.0...
Italská auta jsou nespolehlivá, KSČM je demokratická strana, člověk způsobuje globální oteplování a stroje těžší vzduchu nikdy nemohou létat! ;-)
Odpovědět