Onboard videa
- bloody cardinal
- Mistr volantu
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
překvapivě málo lidem dojde, že můžou uhnout
K nekterym lidem je treba prijit, dat jim facku a odejit. Nic nevysvetlovat, vubec nic nerikat, proste jen plesknout. Argumentace s debilem totiz nema smysl. --- bloodycardinal.bloger.cz
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
WRX STi & Challenger SRT8 392 FTW
Protože si myslí, že jediné co můžou udělat je šlápnout na brzdu a brzdit. Ale to, že by pustili brzdu a prudce to stočili doprava je už nenapadne. Holt drtivá většina řidičů neumí řešit krizové situace s chladnou hlavou
2.0i 107kW
- Snowman000
- Letec
- Kontaktovat uživatele:
JJ to si pamatam jednu prihodu v BA...jazda v kolone cca 40-50km/h...3. auto predomnou zacalo prudko brzdit a isli sme ako domino, kazdy si tam pridal svoj reakcny cas, ten predomnou to zacapil bez ABS-ka a mne uz bolo jasne ze ak to ubrzdim tak budem happy ale ten za mnou to neubrzdi urcite...tak som hned dal brzdy a na poslednu chvilu to stocil do protismeru(nic tam neslo ani v dialke a pravy pruh bol full) a zastal vedla toho predomnou a ten za mnou(stara Filcka) to dobrzdil tesne za toho co bol predomnou...uz som mohol aj ja mat porieseny novy naraznik ![Raised eyebrows /:)](./images/smilies/23.gif)
![Raised eyebrows /:)](./images/smilies/23.gif)
Konzerva od sardiniek s LSD
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Multak se vsim vsudy
...tbd...
Tak ono to na tom kousku fest klouzalo, když si to pustíte nahlas, tak uslyšíte jak mi buší abs
Jinak to byla slečna/mladá paní, takže jsem jí nechtěl na ulici mlátit
Jako nasranej sem byl, páč už sem jel pozdě do práce a přes den jsem potřeboval někam jet a né řešit rozmlácený auto
Takže jsem na to kouknul, zjistil že tomu nic neni, poučil slečinku aby si dávala příště pozor a jel hákovat
Jinak uhnoutí možná nebylo jen tak, je vidět, že tam jelo auto... ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
![Ha ha :))](./images/smilies/21.gif)
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
Fordem tam, vlakem zpátky!
![Batting eyelashes ;;)](./images/smilies/5.gif)
Jacík píše:Třeba že se to stalo v 08:08:08bloody cardinal píše:nasere no... jak to dopadlo? A co s časem?
![Big hug :ymhug:](./images/smilies/6.gif)
Hele, nic tomu neniJacík píše:Proč to nefouknul doprava? Před to Mondeo by se v pohodě vešel... Já bych takovej ťukanec naopak potřeboval, konečně bych měl zadax opravenej ten poškrábanej nárazníkDeli píše:![]()
A čekněte ten čas...
"Každý tančíme podle vlastní melodie." Charles Emerson Winchester III ![Happy :)](./images/smilies/1.gif)
jj, abs je tam krasne slyset. Holt zvlaste na srackach lidi nechapou, ze by se mely dodrzovat rozestupy a hlavne cucet pred sebe a davat majzla
pokud to dopadlo bez ztraty kvetinky, tak je to cajk. Se slecnou bych to poresil vecer u vina . .![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
pokud to dopadlo bez ztraty kvetinky, tak je to cajk. Se slecnou bych to poresil vecer u vina . .
![Wink ;-)](./images/smilies/3.gif)
U mě dobré, ona měla trochu rozbitý nárazník a sbírala si RZ
A u vína bych to asi ani nechtěl dořešovat, zas tak jsem odvázaný nebyl ![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
![Big Grin :D](./images/smilies/4.gif)
jj, pamatuju se, jak do nas nakourila v brne na tomkacu zezadu geckova astra. My jeli tehda v Peugeotu Boxer, nastesti s namontovanym taznym.
Boxer promacklej plech dveri, opraveno jednou ranou pesti. Astra mela cumak na kasi, kouli mel vyrazenou az na bloku motoru. Narazik, kapota, chladic, atd.
Typek dotelefonoval, vylitl, zapicoval, poprosil, esi ho neodtahnem na parkal u kralovopolsky a finito. Benga volat nechtel a my spechali domu. Aspon mel ponauceni . .
Boxer promacklej plech dveri, opraveno jednou ranou pesti. Astra mela cumak na kasi, kouli mel vyrazenou az na bloku motoru. Narazik, kapota, chladic, atd.
Typek dotelefonoval, vylitl, zapicoval, poprosil, esi ho neodtahnem na parkal u kralovopolsky a finito. Benga volat nechtel a my spechali domu. Aspon mel ponauceni . .
Kdyby si byl jako Bond tak se s ní pomiluješDeli píše:U mě dobré, ona měla trochu rozbitý nárazník a sbírala si RZA u vína bych to asi ani nechtěl dořešovat, zas tak jsem odvázaný nebyl
SSS - vdechne tě do života
- Jacík
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ne každej je ale opravdovej hrdinaMoucha píše:Kdyby si byl jako Bond tak se s ní pomiluješDeli píše:U mě dobré, ona měla trochu rozbitý nárazník a sbírala si RZA u vína bych to asi ani nechtěl dořešovat, zas tak jsem odvázaný nebyl