Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Truck Daškam »

A s tou ryclostou je to za mna tiez OK, ak si je vodic vedomy toho ze okolita premavka s tym absolutne nerata a ze mu tym padom vpodstate zanika prednost v jazde.
Aha, a když tam vběhne zvěř (a jakože střetů se zvěří přibývá) nebo v protisměru pojede další exot 150 a tudíž se tam najednou vyloupne nebo se posere cokoliv dalšího - co s tím ve 150 uděláš? Úplný hovno, rakev je téměř jistá a můžem se jen modlit, že nevezmeš někoho sebou.
Ono i těch 100km/h není málo, když máš něco nenadálého řešit a na totálku to stačí

Dálnice je něco jinýho, těch rizik je tam podstatně méně - tam at si každej jezdí kolik chce, když je volno
TD: vždyť to je vaše parketa, lopat v náklaďácích, kdy nemáte k dispozici potřebný výkon a předjíždíte se x kilometrů.
Za prvé pleteš jabka s hruškama. Výkonu je i dost, problém je omezovač a ego toho vpravo. Něco jako ten řidič embéčka
A za druhé - jaké my? Kdy jsem předjížděl několik kilometrů nebo jsem neměl výkon?
Tak já můžu napsat: Jezdit zfetovaný v kradených autech je vaše výsada... :-)
Chápeš to?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

Truck Daškam píše: stř 24 črc 19:28
A s tou ryclostou je to za mna tiez OK, ak si je vodic vedomy toho ze okolita premavka s tym absolutne nerata a ze mu tym padom vpodstate zanika prednost v jazde.
Aha, a když tam vběhne zvěř (a jakože střetů se zvěří přibývá) nebo v protisměru pojede další exot 150 a tudíž se tam najednou vyloupne nebo se posere cokoliv dalšího - co s tím ve 150 uděláš? Úplný hovno, rakev je téměř jistá a můžem se jen modlit, že nevezmeš někoho sebou.
Ono i těch 100km/h není málo, když máš něco nenadálého řešit a na totálku to stačí

Fantasmagorie ti jdou opravdu dobře #-o
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: já nevím, kdy. Na YouTube by sis to asi nedal ;-) A pokud jezdíš v pohodě zákazem nebo v zákazu předjíždíš, protože si to odůvodníš, jako správné, tak tohle předjíždění je proti tomu úplné nic.
No, zfetovaný ano, pod vlivem alkoholu by to už tak jednoznačné nebylo. A kamiony se moc nekradou :-) Když už, tak náklad.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

No, zfetovaný ano, pod vlivem alkoholu by to už tak jednoznačné nebylo. A kamiony se moc nekradou :-) Když už, tak náklad.
To jsi nepochopil, to bylo mířeno na OA. Nebo proč by neplatilo "my"? :-)
TD: já nevím, kdy. Na YouTube by sis to asi nedal
Na YouTube dávám vše. Na idylická, růžová a nereálná videa zde máme Besip apod.
Fantasmagorie ti jdou opravdu dobře #-o
To nevím co se ti nezdá.
Takováhle silnice bývá lemována vjezdy - docela šance že tam někdo vyjede a nekoukne doprava (což je klasika) nebo prostě s touhle rychlostí nepočítá
O zvěři se bavit nemusíme, ta silnici úplně ignoruje a běží
Chodec? Ano, může se objevit a stačí, aby chtěl přeběhnout a pochopitelně neodhadne a nepočítá s tím, že negramot tam letí 150
Motorkářů co se vyválelo, protože je překvapil štěrk na silnici taky není málo

Těch co tyhle rizika podceňovali jsou plný hřbitovy, případně maj pomníček u cesty. Ne, neměli jen smůlu - pomohli si sami nebo potkali někoho takového

Kdysi jsem mezi Vodňany a Pískem potkal stojícího chodce (takže vlastně stodce) uprostřed silnice - proběhl losí test. Díky bohu jsem jel cca 90 - kdybych letěl víc, zrakvil jsem nás nejspíš oba
Chápeš to?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

No tak jezdi tak, abys někoho sám nezrakvil a neposuzuj druhé, resp. starej se hlavně sám o sebe. Poslednímu mudrlantovi, co mi promlouval do duše kvůli rychlosti, jsem volal traktor, aby jeho Miatu vytáhl z levé příkopy, když si hrál na driftera...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

Cize vjazd tam sice nebol, ale ak by tam nejaky bol, a bolo by na nom aj auto, a to auto by neodhadlo rychlost, a vodic s kamerou by neratal ze to auto neodhadne tak by z toho mohol byt pruser a vsetci sa zabiju.

Ak je toto to co si tym chcel povedat tak fajn. Ale so situaciou na videu to vela spolocne nema.
Truck Daškam
Letec

M.Z.: Až takovej retard zrakví někoho tvého známého nebo téměř zabije tebe - budeš psát to samé?
Ale so situaciou na videu to vela spolocne nema.
Letěl jsi 150? Letěl. Takže má

Jak jste jeli vedle - vyskočí tam srna. Co se stane? Že to srnu rozpárá a vyhodí dva metry do luftu nebo prolítne do auta je fakt jedno, ale že to jeden z vás potom v kile (a to jsem optimista, že stihne dotyčný zareagovat nějakou brzdou) pošle do stromu nebo do toho druhého už ne

Ale to je prostě darwin - někdo chodí na červenou, někdo si hraje s nabitou zbraní a někdo lítá po takové silnici nesmyslně rychle. Blbý je, že snadno to odsere někdo další
Chápeš to?
abgx1
Letec

Příspěvek od abgx1 »

It is what it is
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Ámen.
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: já to pochopil, ale ty evidentně ne :))
Nepřekvapuje…
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět