Já se tím snažil naznačit to, že ty si taky nevezmeš nic z toho, co ti tam říkaj a je jedno, kdo to říká nebo jak to říká... Takže předpokládat nebo argumentovat "že když mu to neukážeš ty, tak příště udělá to stejný" ...Truck Daškam píše: ↑ned 24 bře 21:42 brnenska.odchytova: No, na fb se hlavně (už) objevují právě komentáře lidí, který přesně stupidně jezdí a v těch videích se poznávaj (nepřímo, ne že by to byli přímo oni, ale udělali by to samé) - proto to nesou tak nelibě
Na YT jsou ty komentáře diametrálně jiný, protože to jsou prostě většinou vyloženě fanoušci dashcamu obecně - spousty z nich mi i vyčítá, proč kolikrát netroubím
Třeba ted u Jehly byl záběr fanouška, co vytroubil ženkou, která se přes plnou cpala před fanouška a dostal celkem čočku, že měl jako ubrat místo troubení a pustit ji - jenže to je pak přesně to, co zasírá celý silnice - já taky seru na tu ženskou, proč prostě kurva nepřidá plyn a nezařadí se až za plnou čarou...?
Ona se tam nacpe, dotyčný dobrosrdečně přibrzdí... A ten za ním taky, ten za ním taky, do toho tam přesně to samý udělaj další dva a ten další už skoro stojí.. Úplně zbytečně, přitom stačilo jet jak mají
Ano FB je často hodně mimo, co se komentů týče.. nemyslím si, že by se v tom ty lidi poznávali.. nevím, možná sem poslední dobou jenom víc zaujatej, ale upřímně si myslím, žes ztratil ten nadhled, "pokoru" a snahu někoho něco naučit, cos měl dřív... víc z tebe vnímám, že ostatní maj povinnost tě pustit nebo ti uhnout, ale když můžeš ukázat, že ty taky pouštíš, tak mi přijde, že to většinou "vyhrotíš" (/ troubíš)..
Ad Jehla, co ti na to mám říct? Taky mám spousu záběrů, kde mi ti fanoušci přijdou mimo a kupodivu nedostanou takovou čočku, jako by si zasloužili... právě proto mi přijde důležitý se nechovat stejně...
btw. pod moje video taky občas píšeš, proč někdo jel i když měl přednost a radši neubral, že by ho to nezdrželo (to ti nepřijde trochu pokrytecký?)
Třeba se bojí, víc jí to nejede.. tobě taky najíždění někam trvá věčnost.. a ve výsledku je fakt fuk jestli máš mrdku auto bez motoru, nebo se bojíš a nebo máš míchačku přeplněnou betonem, tak ti to nejede.. Vadí mi ten dvojí metr, že chceš, aby ti všichni ostatní tolerovali když potřebuješ / chceš jet do zákazu, nebo aby tě pouštěli protože to máš větší a pomalejší, ale už sám nejseš tolerantní k ostatním...