Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
Truck Daškam
Letec

Re: Onboard videa

Příspěvek od Truck Daškam »

M.Z. : Nj, jenže při dnešní době šetření na všem možném by mě to nepřekvapilo :-D
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: protože z tohoto důvodu je tam to vodorovné značení, které je ovšem debilní, takže ho einsteini nerespektují.
Ano, je to špatně, pokud mají kamionu do toho pruhu, ve kterém přijedou, zákaz vjezdu ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

řidičBOB: No debilně udělaný to je - docela by mě zajímal důvod, proč to není na konci/začátku přidatného pruhu?
Jak jsem psal - takhle to dělá akorát zmatky

Jinak sám bys měl vědět, že postavit na ty žluté kříže se nesmí ani ten, co jede do odbočovacího pruhu (z připojovacího), což se děje taky běžně - ale jak je zvykem, to se přehlíží a nekomentuje, protože u OA se to přehlíží
Chápeš to?
petr_riha
Letec

Příspěvek od petr_riha »

Truck Daškam píše: pon 18 pro 05:27 Jinak sám bys měl vědět, že postavit na ty žluté kříže se nesmí ani ten, co jede do odbočovacího pruhu (z připojovacího), což se děje taky běžně - ale jak je zvykem, to se přehlíží a nekomentuje, protože u OA se to přehlíží
A on někdo někde říká, že OA tam můžou?
2024: Audi A5 Sportback S line 45 TFSI, 195kW
2019: VW Tiguan Highline R-Line 2.0 BiTDI, 176kW
2016: Audi A6 Avant 2.0 TDi, 140kW
Truck Daškam
Letec

A on někdo někde říká, že OA tam můžou?
Ne, ale běžne se to děje. A když dojde na lámání chleba, nikdy nikdo o tom nepíše
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Co tím jako myslíš? Najíždím z připojováku, v pravém je kolona, najedu na šrafování, dám přednost vozidlům v průběžném pruhu a zařadím se. Pokud se kolona v mezičase pohne, tak normálně popojedu v pravém a snažím se o totéž.
Pokud kolona jede, tak najedu na konec připojováku a snažím se řadit, pokud je kam, bo einsteini trpí představou, že je snad chci předběhnout a tak jedou nalepení jeden na druhém
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

Myslím to tak, že já v pravém zastavím před křížema a stojím. Zprava (z připojováku) mi najede před auto osobák a zastaví na křížích.
Kolona se hne - já popojet nemůžu, protože bych zůstal na křížích.
Takže přede mě si na žlutý kříže stoupne další auto z připojováku... A takhle stále dokola.
Někde s tím mám záběr, až ho najdu tak to nahraju.

Na konci prostě zipuju a hotovo, nevím proč vymejšlet něco nového...

Co se týká sjezdů, tak u ucpaných sjezdů (typicky Hostivař) to je úplně to samé. Hlavně ti co chtěj sjet a jedou ze středního zapomínají, že při změně pruhu nesmí omezit - no a proto kamiony stojí až na Spořilov. To je tak nějak přesně to, co je výše s tou Audi (ačkoliv to byl ultrakokot)
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Tak zase na druhou stranu, když chce sjet, tak mu to každý příčetný umožní a nenechá ho stát v prostředním pruhu. Čili, automaticky to vylučuje řidiče kamionů.
Vymýšlet něco nového proto, že zip tam nefunguje. Nikdo z těch králů silnic tě nepustí. Navíc, když to stojí, je to úplně k ničemu, zip na konci připojováku.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Truck Daškam
Letec

řidičBOB: No já teda nevím kde jezdíš, ale ano - zip nefunguje. Ale přesně z opačného důvodu.
Každej se řadí kde chce v rámci celého připojováku, někteří jedou na konec a zařadí se do první mezery a další se tím dostanou před ně a chtěj dělat zip znova

Se podívej na nájezd od Kačerova (směr HK) nebo na D0 na nájezdu od Stodůlek... V obou případech silnice stojí, ale připojovák tak nějak furt jede.
Zip u připojováku funguje při kolonách nejlépe tam, kde je krátkej
Chápeš to?
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Chlapče, když silnice stojí, připojovák nemůže jet ;-)
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Odpovědět