Onboard videa
- Truck Daškam
- Letec
Re: Onboard videa
No a to je ono - považuješ to tam za normální stav.
Stejně jako rumuni a poláci u nás - protože tak předjíždí všichni, nikdo jim nikdy nic neřekl a nejspíš ani neznaj nikoho, kdo by za to dostal flastr. No a vezou se úplně všichni.
Spousta čechů to chápe moc dobře, trochu se u nás o tom mluví... Ale o čem se u nás mluví, to rumun fakt netuší.
No a kdyby PČR na tohle dělala akce stejně jako na všechno ostatní - dávno je po problému
Stejně jako rumuni a poláci u nás - protože tak předjíždí všichni, nikdo jim nikdy nic neřekl a nejspíš ani neznaj nikoho, kdo by za to dostal flastr. No a vezou se úplně všichni.
Spousta čechů to chápe moc dobře, trochu se u nás o tom mluví... Ale o čem se u nás mluví, to rumun fakt netuší.
No a kdyby PČR na tohle dělala akce stejně jako na všechno ostatní - dávno je po problému
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
To je slovíčkaření. Zákaz kamionů by dopadl úplně stejně.nikde jsem zatím neregistroval že by někdo zakázal (nebo chtěl zakázat) kamiony, ten zákaz předjíždění, si prostě truckeři vymodlili sami.
Hele i mě přistál na fb názor, že na D5 by měli mít úplnej zákaz a jezdit jinudy
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: nemáš pravdu. V IT to dělají všichni. U nás a ani v PL není porušování předpisů úplně standardní.
Ad slovíčkaření: zákaz předjíždění kamionů a zákaz jízdy motorek, jsou 2 naprosto odlišné věci
Ad slovíčkaření: zákaz předjíždění kamionů a zákaz jízdy motorek, jsou 2 naprosto odlišné věci
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
- Truck Daškam
- Letec
Jenže u nás to taky dělají všichni (myslím to předjíždění).
A proč ne? Nikdy nikdy nikomu nedal pokutu a nikdy to s nima nikdo neřešil.. A vidí, že to dělaj jiní - no tak je to asi normál a jedou taky
Mě to přijde logický
A proč ne? Nikdy nikdy nikomu nedal pokutu a nikdy to s nima nikdo neřešil.. A vidí, že to dělaj jiní - no tak je to asi normál a jedou taky
Mě to přijde logický
Chápeš to?
Truck Daškam píše: ↑stř 25 říj 13:32Ze zvědavosti.. Nevíš které video to bylo? Nebo přímo s tím hašením auta myslíš?Nahodou, minule mi ta zacalo vyhadzovat na facebooku. A to som na tvoje videa roky neklikol. A na facebooku uz vobec.
- Truck Daškam
- Letec
- Truck Daškam
- Letec
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Dost brutálně podceňuješ lidi (diváky)... a asi úplně nejvíc ty, kteří by ti chtěli třeba nějak uškodit, protožes je nasral...Truck Daškam píše: ↑stř 25 říj 12:03Pochopitelně že vím, ale není zas tolik lidí co si to spojí zpětně. Zas takovej dosah fakt nemáma víš vo tom, že máš na kanále video jaks uhasil míchačkou to auto? kde je vidět xicht aji auto? žes byl v tv na rozhovoru?
Ty nevíš, jak dopad Agresivní řidič? A to ten si dával sakra bacha...
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
a kdyby jenom jeden
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Ne, že by ty kamiony, co maj povoleno max 80 taky nejezdili nad limit, žejo?Truck Daškam píše: ↑stř 25 říj 19:27 To je hovadskej přístup.
Stejnou logikou se můžou zakázat motorky, protože jezdí často nadlimit. A pak říct, že si za to mohou motorkáři sami, protože jezdí jak hovada.
To je ale píčovina, co?
Spíš de ale o to zdržování a tvorbu kolon za kojotem, než nadlimitní jízdu, která zas způsobuje něco jinýho. Fakt mě fascinuje, jak se dokážeš rozčilovat nad tím, když tě nějakej osobák v tunelu s radarem "zpomaluje", protože na 80 jede svejch tacho 75 (takže tě zrdžuje o 10km/h), ale nechceš chápat, že ostatní řidiče serou ti v kamionech, co předjížděj 90 někoho, kdo jede 89,5... a zdržujou tě o 40+km/h
D1 u Brna a u Prahy byla v jednom kuse ucpaná a stála, když tam nebyl zákaz předjíždění kamionů... jak tam prdli zákaz, tak aji ve špičce se to hejbalo.. sice 40km/h ale jely oba ty pruhy... Nediv se, že ten zákaz většina vítá...