Onboard videa

Zajímavá automobilová videa z celého světa.
Odpovědět
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Re: Onboard videa

Příspěvek od brnenska.odchytova »

Truck Daškam píše: ned 22 říj 09:59 To vytlačení Merglu bylo dost suverení... Tomu se říká na hrubý pytel hrubá záplata :-D To já jsem žabař :-D
A ta blondýna co čumí jen doleva? To je jako hodně drsný
asi služební auto a nechtělo se mu do práce :-D ale jako jo... vrátil ho do pruhu celkem solidně...

viděla stojící bus, tak nepředpokládala, že ho někdo může objet, nebo nevim :-D
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

Stepan píše: ned 22 říj 10:11
M.Z. píše: ned 22 říj 07:58 A pak je 90% ostatních případů, kdy je za nimi vláček osobáků a ještě nadávají, že si na ně dovolí někdo zablikat.
Jestli správně vidím, tak to na 3x zrychleným záznamu trvalo 20 vteřin.
krásně čistě

lol =))

Pokud tomuhle říkáš "správný" předjíždění, tak to špatných bych nechtěl zažít.
mám ve videu 4minutový předjíždění a to sem k nim dojel, takže mohlo bejt ještě delší.. takže 20s je fakt krásných...
Pokud ho to baví, tak ať se klidně předjíždí hodinu, když je vedle něj ještě 1 pruh.. Tady nikoho neomezil a nikdo za tu dobu ani nedojel, takže za správný předjíždění se to dá označit. To, jestli to nebylo zbytečný je k debatě.
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

Hmmm, takže pokud nikoho neomezím, mělo by to být tak, že bych si mohl dělat, co bych chtěl?
No pain, no gain.
Vespa time \m/
Stepan
Letec

Příspěvek od Stepan »

jj, třeba střílet z brokovnice nalepo proti golfovýmu hřišti.
dokud nikoho netrefíš, tak je to krásný a čistý
Brno -> Ale ono to trvalo 20 vteřin záznamu, kterej je, podle informací autora, 3x zrychlenej... Takže minutka jak vyšitá.
2.5T, 2x2.0TDI, 2,8DC incoming))
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Moc to řešíte.
Smyslem toho videa není řešit tohle konkrétní předjíždění, ale ukázat, že se i předjíždí čistě - až po projetí aut a bez omezení dalších.
Chápeš to?
Truck Daškam
Letec

Příspěvek od Truck Daškam »

Hmmm, takže pokud nikoho neomezím, mělo by to být tak, že bych si mohl dělat, co bych chtěl?
Pokud mě pamět neplete (zkoumat video nechci), bylo to kdesi na D5, hluboko před Královákem - tj. v úseku kde zákaz není
Chápeš to?
brnenska.odchytova
Pan Řidič
Kontaktovat uživatele:

řidičBOB píše: ned 22 říj 12:09 Hmmm, takže pokud nikoho neomezím, mělo by to být tak, že bych si mohl dělat, co bych chtěl?
Tak vzhledem k tomu, že neporušil ani nic jinýho, tak v tom fakt nevidím problém, proč by si nemoh předjíždět.
To, jak by se s tím vypořádal, když by ho začal někdo dojíždět a zda ten rozdíl rychlostí byl nějak významnej je věc jiná...
Stepan píše: ned 22 říj 12:44 Brno -> Ale ono to trvalo 20 vteřin záznamu, kterej je, podle informací autora, 3x zrychlenej... Takže minutka jak vyšitá.
Ok, tak tam pak je otázka zda to nebylo zbytečný předjíždění, nicméně furt nic neporušil, takže bych to jako problém neviděl. Tady to zrovna vyšlo, že nikdo za ním nejel - nemám problém uznat, že to bylo ok předjíždění... a že kdyby to bylo pokaždý takhle, tak si na ně nikdo kvůli předjíždění nestěžuje
řidičBOB
Antiradar FAN
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od řidičBOB »

TD: tak ono řidič nesmí předjíždět i z jiných důvodů, než je zákazová značka.
Ale je to jedno. Kamioňákům to vždy bylo u prdele.
No pain, no gain.
Vespa time \m/
PepaSFI
Pan Řidič

Příspěvek od PepaSFI »

ono je někde stanovený jak dlouhý má být předjíždění? Nějak jsem si nevšim. Podle mě by předjíždění mělo být takový aby samozřejmě nikoho neohrozilo a taky aby ostatní nějak neobtěžovalo, čemuž se říká neomezovalo. Což je tak obšírný pojem že prakticky nejde určit.Pro někoho je už sám fakt že si někdo dovolil..... Jestli tam nic nejelo, tak ať si klidně předjíždí hodinu, vůbec nic se neděje. A zas opačně, když se zezadu přiřítí někdo 180kmh s velikým blikáním a troubením a čeká že mu během půl sekundy musí jít všichni z cesty, tak to jaksi není to pravý.
Všichni furt omílají předjíždění kamionů, jenže ony ty osobáky nejsou lepší. Popravdě, já už pořádný pohodový předjetí neviděl ani nepamatuju. Předjíždí se z nalepení, myškou před čumák na úplně prázdný silnici, na horizontech, v zatáčkách i křižovatkách a vůbec nejlepší jsou ti co předjedou a zpomalí. To k tomu jestli je nějaký předjíždění zbytečný. Fakt mi nevadí že mě někdo předjede, je mi úplně fuk jestli při tom překročí rychlost. Chceš jet rychleji? No tak jeď! Ale zpomalit? To jsi mě předjel proto že máš svědění konečníku že se musíš dívat na můj zadek?
M.Z.
Letec

Příspěvek od M.Z. »

To není pravda, předjížděný má mít dostatečnou rychlost k předjetí, což minutové + smýkání se vedle sebe, rozhodně nesplňuje.
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
Odpovědět