Onboard videa
- brnenska.odchytova
- Pan Řidič
- Kontaktovat uživatele:
Re: Onboard videa
Neslyšící motorkář, který se snaží znakovat nebo obyčejný buran? Milý stařík, který jen nestihl zahnout nebo suverén, kterému je jedno, že odbočuje přes tři pruhy? Silnice jsou plné překvapení a bizáru. Pojďte se podívat.
Odchytávám neposlušný řidiče na kameru a občas nějaký to zvířátko na kapotu...
- Truck Daškam
- Letec
Občas jo. Kdysi jsem viděl jak si jednoho takového vytáhli a kolega to měl za 500 - a to prej díky tomu že je mix, jinak by to měl prej za 2000kč. A prej i to levoproudařství občas chytaj (tvrdil mi to nějaký policajt na fb).Je to to stejné, jako se zákazem vjezdu nad 6t na JS. Nikdo to nekontroluje, takže se to smí.
Problém je, že narozdíl od kamionů se o tom vůbec nemluví a nedělaj se na to vyloženě akce se sbíráním lajků
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
Te první záběr je taky celkem neřešitelný problém, ono nic jiného nezbývá než do té křižovatky prostě najet...
Chápeš to?
- řidičBOB
- Antiradar FAN
- Kontaktovat uživatele:
TD: dělají. Dá se na YT najít i přímo video. Ale je to opravdu "once in a blue moon"
Nič jako drony v akci, atd
Nič jako drony v akci, atd
No pain, no gain.
Vespa time
Vespa time
obecně mě na těch videích znepokojují ty klaksony. Ono to troubení je celkem na prd, buď ho dotyčný vůbec neuslyší nebo mu nejspíš ve spoustě situací nedojde že to je na něj. Anebo si stejně bude myslet že je v právu protože je největší king a když bude navíc agresivní burák, nic dobrýho to nepřinese. Co jako čekají? Ta trumpetka není motor z MIGu, toho blba co stojí v cestě to neodfoukne. To spíš zpanikaří a místo aby rychle vypad, udělá ještě větší hovadinu.
A co je nejdivnější, ten postřeh, ta pohotovost. Ono to skoro vypadá, jak kdyby ti lidi za volantem nedělali nic jinýho, než že čekají s palcem na klaksonu, až si budou moct zatroubit. Já se teda obvykle spíš snažím řídit, nějak z té situace vykličkovat bez újmy a pokud možno i bez tvoření dalších zádrhelů, na nějakej klakson si ani nevzpomenu.
A co je nejdivnější, ten postřeh, ta pohotovost. Ono to skoro vypadá, jak kdyby ti lidi za volantem nedělali nic jinýho, než že čekají s palcem na klaksonu, až si budou moct zatroubit. Já se teda obvykle spíš snažím řídit, nějak z té situace vykličkovat bez újmy a pokud možno i bez tvoření dalších zádrhelů, na nějakej klakson si ani nevzpomenu.
Hele, dosud jsem tě bral s rezervou, ale video v 5,10min, jak jsi záměrně rádoby způsobil nehodu, mě utvrzuje v tom, že by ses měl jít léčitTruck Daškam píše: ↑ned 15 říj 10:16 Te první záběr je taky celkem neřešitelný problém, ono nic jiného nezbývá než do té křižovatky prostě najet...
GTS 992
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
KTM X-BOW GT
F-150 5,0 ROUSH
M2 MT
hoonring.cz
Coupe JCW KW3
To vis kdyz delas videa pro par desitek dalsich “dashcameru” tak pro zaber prejedes babu na prechode kdyz de na cervenou. Takze naschval zatocit a pridat aby sis udelal bouracku je hovno
2022 Audi A4 Allroad 40TDI 150kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
ex 2022 Audi Q5 50TDI 210kw
- Truck Daškam
- Letec
PepaSFI: O tom žádná. Leč at se to někomu líbí nebo ne, klakson na spousty (doufám že většinu) lidí působí výchovně. Když mě někdo vytroubí - tak asi to má nějaký důvod, něco jsem posral a příště si dám větší pozor.
M.Z. Záměrně? Neříkám - v první chvíli jsem asi předpokládal, že se tam bud vejde nebo to tam fakt nepošle. Že to tam pošle i když se tam nevejde mě v první půlsekundě nenapadlo.
A ono stejně, já tyhle zmrdy nepouštím z principu - takže i kdybych o něm věděl dávno předem, stejně se na něj vyseru. Zvládám nejezdit bus pruhem já, zvládnou to i ostatní.
Jednou jsem jel omylem bus pruhem v Ústí nad Labem a zařadil jsem se úplně normálně mezi ostatní
M.Z. Záměrně? Neříkám - v první chvíli jsem asi předpokládal, že se tam bud vejde nebo to tam fakt nepošle. Že to tam pošle i když se tam nevejde mě v první půlsekundě nenapadlo.
A ono stejně, já tyhle zmrdy nepouštím z principu - takže i kdybych o něm věděl dávno předem, stejně se na něj vyseru. Zvládám nejezdit bus pruhem já, zvládnou to i ostatní.
Jednou jsem jel omylem bus pruhem v Ústí nad Labem a zařadil jsem se úplně normálně mezi ostatní
Naposledy upravil(a) Truck Daškam dne ned 15 říj 20:30, celkem upraveno 1 x.
Chápeš to?
- Truck Daškam
- Letec
No věř, že kdybych si chtěl jezdit pro záběry - vydávám videa spolehlivě každej tejdej. A nejčastěji by tam byly chodci mimo přechod, kruháče a najetí před kabinu. Jenže všechno tohle já vidím (tuším) předem... Na kruháče tak nějak z principu plynulosti nechávám auta najet, chodce vidím včas a nechávám auta změnit pruh - a tak tyto záběry "přicházím".To vis kdyz delas videa pro par desitek dalsich “dashcameru” tak pro zaber prejedes babu na prechode kdyz de na cervenou. Takze naschval zatocit a pridat aby sis udelal bouracku je hovno
Koneckonců jsem to často já, kdo jde v komentářích protiproudu a ještě chodce (a najíždějící na kruháč atd.) ještě hájím
Chápeš to?